Ciprian Bârsan: Astrologia – o simplă știință sau înlănțuire în întuneric?

Vrei să duci o viață mai bună? Cauți fericirea adevărată? Ești în pericol și nu știi ce să faci? Iată câteva din întrebările la care oamenii caută răspuns, însă, din nefericire pentru omenire răspunsul nu este căutat în Carte, ci în cărți, semne pe cer, zaț de cafea, bobi.

Nu cred că există vreun ziar în lumea laică, vreun post TV sau de Radio care să nu aibă un segment dedicat acestui subiect. Zilnic, milioane de oameni consultă horoscopul în speranța că vor găsi fericirea. Există în fiecare zi o întrecere în a prezenta viitorul. Tendința celor din lume este clară: se induce ideea că această practică nu are nimic diabolic în ea, că este „INOFENSIVĂ”. Acești oameni însă au o problemă cu Dumnezeu, deoarece Stăpânul Universului nu acceptă:

1. Compromisul

2. Calea de mijloc

3. Cenușiul

4. Consultarea spiritelor

Acești oameni sunt condamnați:

Deuterenomul 18:13 „Dumnezeu nu-ți îngăduie lucrul acesta.”

Isaia 44:25 „Eu zădărnicesc semnele și le prefac știința în nebunie.”

Profetul Zaharia vorbește și mai clar:

„Căci terafimii vorbesc nimicuri, ghicitorii prorocesc minciuni, visele mint și mângâie cu deșertăciuni. De aceea, ei rătăcesc ca o turmă, sunt nenorociți pentru că n-au PĂSTOR.”

„Nu au păstor pentru că nu Îl recunosc pe Isus ca PĂSTOR. Biblia ne arată că pe măsura ce ne apropiem de sfârșitul istoriei, manifestările oculte se vor înmulți în mod spectaculos”, (1 Timotei 4, 1, 2, Apocalipsa 16, 13, 14).

Atât de mare este degradarea morală și atât de vizibilă este depărtarea de Dumnezeu încât Domnul aseamănă această stare spirituală și o numește Babilon.

„Un lăcaș al săracilor, o închisoare a oricărui duh necurat”( Apocalipsa 18:2)

Astrologia este o formă de ocultism veche de peste 5000 ani, care renaște astăzi printre creștinii adormiți. Se ocupă cu interpretarea destinului omenesc în funcție de poziția stelelor în momentul nașterii unui om. Astrologia are un instrument pe nume ZODIACUL, sau HOROSCOPUL.

De ce Biblia interzice?

  1. Își ÎNSUȘESC o atribuție divină!
  2. Nu au dreptul, Îl jefuiesc pe Dumnezeu de slavă.
  3. Nu avem dreptul de a cerceta viitorul.
  4. Înșeală pentru Câștig.
  5. Își vând previziunile.
  6. Și-au deschis cabinete, iar onorariile pleacă de la 100-700 de euro.
  7. Astrologul își vinde marfa și sunt extrem de mulți care în naivitatea lor plătesc.
  8. Înfricoșează prin negativism .
  9. Doze mici zilnice care creează dependență.
  10. Dezlegarea este grea, mai ales că Diavolul te vrea legat și nenorocit.

Trebuie să fim conștienți de Realitățile Spirituale și să luptăm pentru Adevăr. Cred că este necesar să veghem și să nu permitem deschiderea ușilor spre lucruri neîngăduite.

De ce i-au amploare?

Datorită unui Analfabetism uriaș în ceea ce privește Biblia. Lipsa cunoașterii lui Dumnezeu și neglijența liderilor. Nu se mai vorbește despre aceste lucruri de la amvon, nu mai sunt avertizați creștinii cu privire la pericolele acestei practici. Nu se mai arată Adevărul lăsat în Scriptură, iar tot mai mulți oameni manifestă o neîncredere față de Cuvântul lui Dumnezeu. Atunci când Adevărul nu este lege, se înmulțește răul și poporul moare în necunoștință.

Autor: Ciprian Bârsan 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.