Rețeaua de Rugăciune pentru România cheamă la postul Esterei

Rețeaua de Rugăciune pentru România, în parteneriat cu Alfa Omega TV cheamă creștinii la un post de trei zile pentru România. Evenimentul vrea să unească într-un gând și un singur duh de post și rugăciune ca al Esterei în perioada 1-3 februarie 2018.

Așa cum Estera și-a salvat viața poporului ei de la moarte, prin post și rugăciune, și noi suntem chemați să ne rugăm, să postim și să binecuvântăm țara în care Domnul ne-a pus.

Veniți să ne rugăm pentru:

PACEA şi SECURITATEA țării, PROTECȚIA populației și a teritoriului României, binecuvântarea Domnului peste România ca stat naţional unitar român.
STABILITATE socială, economică, financiară. Stingerea tensiunilor dintre grupurile sociale și etnice.
UNITATEA poporului român și a Bisericii Domnului din țara noastră. Unitate teritorială a țării în granițele ei.
ALINIEREA României în acord cu planul Domnului. Protecția relațiilor internaționale și a parteneriatelor strategice din care România este parte. Orice deviere nedumnezeiască de la axele de aliniere ale României să fie anulate.
LIDERII ȚĂRII – Oameni integri, competenți, cu frică de Domnul și cu dragoste de țară.
ÎMPLINIREA PROMISIUNILOR LUI DUMNEZEU pentru România în acest an centenar. Avraam și-a primit promisiunea la vârsta de 100 de ani. Să cerem revărsarea slavei Domnului peste România, TREZIREA și transformarea națiunii noastre.

Fie Numele Domnului Isus Hristos înălţat peste România!

El ne-a promis:

„Dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga şi va căuta faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele – îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul şi-i voi tămădui ţara”. 2 Cronici 7:14

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.