Seceriș bogat în Cambodgia. 80 de noi convertiți au încheiat legământul în apa botezului

2018 a început cu un seceriș bogat în Cambodgia. Misionarul român, Eduard Claudiu Moisa a oficiat duminică, 24 ianuarie primul botez din an. În fața martorilor văzuți și nevăzuți, au încheiat legământ prin apa botezului 80 de noi convertiți.

„Ei au mărturisit azi cu gura lor în fața martorilor văzuți și nevăzuți, că se leapădă de budism, că Isus Hristos este Fiul lui Dumnezeu, că doar sângele lui Hristos îi curățește de orice păcat, că Isus e singura cale spre mântuire și spre cer și că îl vor urma pe Isus toată viața lor. Am profitat de acest eveniment și am propovăduit Evanghelia în aer liber. Astfel la auzirea Cuvântului încă 17 suflete și-au predat viața Domnului Isus. La urmă le-am oferit cadou Bibliile pe care le-am cumpărat pentru ei”, ne-a împărtășit cu bucurie, pastorul și misionarul Eduard Claudiu Moisa.

Vă invităm să lăudați pe Domnul pentru această recoltă bogată și să faceți loc în inima voastră în rugăciune. Rugați-vă ca Domnul să îi protejeze pe calea care au început să pășească, să cultive credința lor și să o împărtășească cu bucurie și celor din comunitățile, familiile lor. Rugați-vă ca să facă față persecuțiilor și să rămână în mâna Atotputernicului Tată indiferent de durerile prin care urmează să treacă.

Rugați-vă și pentru familia de misionari români care se află în acest colț de lume. Binecuvântații cu putere în rugăciunile dvs. Pentru mai multe detalii despre lucrarea din Cambodgia le puteți scrie la adresa de email: churchplantingasia@gmail.com sau pe Facebook: EDUARD CLAUDIU MOISA

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.