Curs de Formare în Consilierea Creștină, la București

Școala de Formare în Consiliere Creștină sub egida Asociației Consilierilor Creștini din România (ACCR) dă startul programelor de instruire de Nivelul 1 (Fundamental) în consiliere creștină. Primul eveniment de pe agenda 2018, se desfășoară în perioada 6-10 februarie la București. Trainerii programului sunt Corneliu Chiriluță, pastor, consilier, formator și supervizor ACCR, psihoterapeut cognitiv-comportamental și Cornelia Badulescu, consilier, formator ACCR, psihoterapeut de cuplu și familie.

Cursul are un program intensiv care necesită zile libere. Programul acoperă 50 de ore de formare și lucru individual, lucru în echipă cu un program zilnic de 09:00-18:00. Gazda evenimentului este sala 17 din clădirea de birouri a Bisericii Creștine Baptiste „Sfânta Treime” din București, situat pe str. Prof. Iuliu Valaori, Nr. 20, Sector 3. Pentru participare este necesară înscrierea prealabilă până la 2 februarie 2018 AICI și prezentarea pachetului de documente vedeți AICI. Costul cursului este de 300 de roni

Cui se adresează? 

Cursul se adresează creștinilor evanghelici interesați de propria lor dezvoltare persoală, dar mai ales celor implicați în diferite slujiri eclesiale: pastori, prezbiteri, misionari, învățători de școală duminicală, lideri de tineret, lideri în lucrarea cu adolescenții, cu femeile din biserică, cu bărbații sau în slujirea seniorilor din biserică, a bolnavilor, a altor diferite categorii sociale defavorizate din oraș etc., precum și creștinilor care profesează în societate ca psihologi, psihoterapeuți, sociologi, asistenți medicali sau sociali etc. dar au sesizat dificultăți în a-și îmbina metodologia profesională cu filosofia creștină de lucru, pe valorile cristocentrice ale Scripturii.

Ce veți primi la curs?

Dezvoltare personală. Înțelegerea lumii interioare. Conștientizarea reacțiilor personale la stimulii din lumea exterioară. Autocontrol în abordarea semenilor. Concentrare empatică pe trăirile celuilalt. Urmărirea unei finalități optime în ajutorarea semenilor. Ce înseamnă un proces de consiliere cu început și sfârșit. Comunicare ce invită la deschidere, dialog și înțelegerea a ceea ce celălalt vrea să spună. Ce înseamnă să fii de încredere. Capacitatea de a te adresa inimii celuilalt. Câștigarea dreptului de a sugera soluții. Altfel spus, o abordare care să reflecte caracterul lui Cristos într-o relaționare cu semenii care aduce dragoste, har și vindecare. Un curs de formare, nu doar „despre” consiliere în general. O consiliere creștină. Biblică. Sau și mai specific, o Consiliere Cristocentrică.

Simțiți-vă liberi să transmiteți mai departe acest anunț prietenilor creștini care credeți că s-ar încadra în descrierile de mai sus. Pentru orice alte informații puteți contacta organizatorii la adresa de email bucuresti@accro.ro sau la numărul de telefon 0743160382.

Asemenea evenimente se vor mai desfășura la Cluj-Napoca, Ocna Mureș și alte orașe.

Pentru a fi la curent cu mai multe evenimente din comunitatea evanghelică, urmăriți zilnic ȘtiriCreștine.ro! Dacă dvs organizați un eveniment care merită promovat și făcut vizibil în țară sau în diasporă, trimiteți-ne un mesaj la contact@stiricrestine.ro

 

1 comentariu

  1. Perret Georgiana 3 ianuarie 2019

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.