Misiunea Speranța a inaugurat clădirea Școlii Primare „Hope Mission” în Uganda

Echipa Misiunii Speranța a pus un stâlp de aducere aminte în Uganda și au spus cu bucurie: „Până aici Domnul ne-a ajutat”! Alături de parteneri și oficialitățile din Uganda, misionari din România, Germania și Canada au inaugurat la 25 ianuarie 2018, clădirea Școlii Primare „Hope Mission” din satul Rubuguri. Prima promoție va fi o clasă formată din 36 de copii și vor păși oficial pragul școlii la 15 februarie.

Evenimentul a marcat o zi emoționantă și plină de bucurie atât pentru echipa de misionari, cât și pentru copiii din Uganda. Viitorii elevi și-au primit deja uniformele școlare, iar pentru unii din ei sunt singurele haine noi pe care le-au avut vreodată.

Proiectul apărut pe agenda campusului misionar din Rubuguri acum doi ani, s-a încheiat cu succes. Școala Primară „Hope Mission” va fi locul unde copii din familiile sărace vor învăța valorile creștine și vor crește o generație care îl va cunoaște pe Isus.

„Mulțumim, partenerilor noștri de la Fundația Philanthropia by Filadelfia Group pentru tot sprijinul pe care ni l-au oferit în această perioadă și pentru tot efortul lor de a face posibilă această lucrare! Mulțumim de asemenea, tuturor voluntarilor plecați pe termen lung în Uganda care au muncit la construcția școlii și totodată mulțumim voluntarilor care deși au stat mai puțin în Uganda în timpul pe care l-au avut la dispoziție au tencuit, au pus gresie și au muncit cât au putut de mult ca lucrarea să înainteze! Domnul să îi binecuvânteze pe toți!”, se notează pe pagina oficială a Misiunii Speranța.

Sărbătoarea s-a încheiat cu o masă caldă și consistentă pentru fiecare participant. Copilașii flămânzi au primit darurile de mâncare cu o mare bucurie.

Misiunea Speranța se află într-un turneu în Asia, care va trece și prin Cambodgia unde va fi inaugurată oficial Organizația Misionară „Hope Mission Asia”.

Misiunea Speranța are o echipă de misionari în Uganda care administrează mai multe proiecte de caritate, construcția unui orfelinat, case pentru familii sărace și multe altele, toate acestea împletindu-le cu vestea bună a Evangheliei. Pentru mai multe detalii despre lucrarea Misiunii Speranța în Uganda și proiectele aflate în plină desfășurare vedeți AICI!

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.