Întâlnire pentru Femei: „Ce poți fi și ce poți face pentru copilul tău” cu doctorul Patricia Runcan la Chișinău

Joi, 8 februarie, femeile din raza orașului Chișinău, Republica Moldova sunt invitate la o seară specială cu conferențiar universitar și doctorul habilitat, Patricia Runcan. Discutăm cu invitata specială a serii despre „Ce poți fi și ce poți face pentru copilul tău”.

Evenimentul este găzduit de Biserica „Isus Salvatorul” din Chișinău, începând cu ora 18:00 pe str. Sfântul Ilie 41.

Nu pierdeți o întâlnire de suflet, cu sfaturi utile care vin să ne echipeze spiritual și intelectual pentru bătăile vieții.

Conferențiar universitar doctor habilitat, Patricia RUNCAN este cadru didactic din 2003, licențiată în Asistență Socială (2001) și în Drept și Administrație Publică (2004). Și-a susținut doctoratul în Sociologie-Asistență Socială în septembrie 2009 la Universitatea de Vest din Timișoara. A câștigat o bursă post-doctorală de cercetare în domeniul Asistenței Sociale la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași, în 2011. Pe 15 decembrie 2014 și-a susținut teza de abilitare la Academia Română, Institutul de Cercetare a Calității Vieții din București. Este lector universitar doctor la Departamentul de Asistență Socială a Facultății de Sociologie și Psihologie din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara. Iar din iunie 2015, este conducător de doctorat în cadrul Școlii Doctorale, domeniul Sociologie din cadrul Universității de Vest din Timișoara. Până în prezent, a organizat și coordonat pentru Universitatea de Vest din Timișoara, Simpozionul de Asistență Socială din Timișoara (2011), Conferința Internațională de Științe Sociale Aplicate (ISSA) din 2012 și Colecția de Asistență Socială Aplicată (ASA) din 2013 și Conferința Internațională Creștină: Puterea de a fi altfel (PFA) în 2014. În urma celor patru evenimente, a publicat maimulte volume pe care le-a coordonat împreună cu profesioniști din țară și din străinătate.

Intrarea este liberă. Veniți cu prietenele.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.