Proteste împotriva difuzării unor filme controversate la Muzeul Ţăranului Român

Un nou protest împotriva difuzării la Muzeul Ţăranului Român din Bucureşti a filmului cu tematică homosexuală, „Soldaţii. Poveste din Ferentari”  este programat a avea loc joi 08 februarie, conform site-ului hotnews.ro care preia un anunţ al organizaţiei „Frăţia Ortodoxă Sf. Mare Mucenic Gheorghe Purtătorul de Biruinţă”.

 

Mai multe persoane cu icoane în mâini şi pancarte pe care se putea citi „România nu este Sodoma şi Gomora” şi „Hey Soros, leave them kids alone” (Hei Soros lasă-ne copii în pace, n. trad.) au întrerupt duminică proiecţia unui alt film cu personaje homosexuale intitulat „120 de bătăi pe minut”. Aceştia şi-au cumpărat bilete, au intrat în sala de cinema şi apoi au început să cânte „Mântuieşte Doamne, poporul Tău” şi au au întrerupt filmul.  Oamenii au spus că un asemenea film nu ar trebui proiectat la Muzeul Ţăranului Român, fiind un film despre homosexuali în contradicţie cu credinţa ortodoxă a ţăranului român.

Protestatarii doresc anularea proiecţiei acestui al doilea film, invocând faptul că „Muzeul Ţăranului Român este un sanctuar al culturii şi tradiţiilor strămoşeşti al poporului român, profund ancorate indisolubil în creştinismul autentic, dragostea şi respectul suprem pentru firesc.”

Muzeul  Ţăranului Român a transmis că îşi exprimă„ dezaprobarea faţă de acest tip de manifestare şi îşi afirmă totodată dorinţa de a nu fi transformaţi în terenul minat al unor confruntări care ţin mai degrabă de ideologie decât de credinţă.”

Din nefericire România începe să devină o ţintă a propagandei homosexuale. La sfârşitul anului trecut am raportat aici despre un cuplu format dintre un bărbat român şi unul american care s-au căsătorit în Belgia şi au cerut legalizarea acestei căsătorii şi în România, iar după ce  au fost refuzaţi au înaintat cazul lor către Curtea Europeană de Justiţie. Ca şi creştini nu putem fi de acord cu stilul de viaţă homosexual. Biblia condamnă in termeni clari relatiile homosexuale. Rugaţi-vă şi pentru autorităţi şi diversele instituţii ale statului de a nu cădea în capcana „toleranţei” şi a „libertăţii de idei” şi a deschide uşa unor influenţe sunt în opoziţie cu spiritualitatea creştină.

Scrie un comentariu

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine