Jurnal de Misiune din Ulan-Ude: Rugăciune pentru poporul Buryat

Ulan-Ude, Buryatia

Continuăm să ne rugăm pentru buryați, pentru ca ei să cunoască adevărata Iubire – „Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică!”

Ziua 3

14 februarie, ora 17:00 – în templele budiste se înalță rugăciuni către zeul care ajută la eliminarea concepțiilor/ideilor false și la depășirea influențelor rele, a nenorocirii, a durerii, a bolilor minții și trupului, precum și rugăciuni către zeul care protejează împotriva consecințelor gândurilor și viselor rele, dar și vorbirilor de rău.

14 februarie, ora 18:00 – Călugării budiști (lama) citesc o rugăciune specială, urmată de aprinderea unui foc ritual de curățire – ritualul Dugjuuba. Oamenii „îndepărtează” răul din corpul lor cu aluat/hârtie/cârpă albă, apoi îl aruncă în foc. (Mai întâi se șterg/freacă pe frunte pentru eliminarea gândurilor rele, apoi în jurul gurii pentru a îndepărta cuvintele rele, pe piept – pentru a curăța conștiința, apoi palmele pentru a simboliza îndepărtarea faptelor rele. Se pot freca pe locurile corpului care sunt bolnave/unde simt durere.)

Rugați-vă ca buryații să-și recunoască propria lor slăbiciune și slăbiciunea zeilor la care se închină de a-i curăța și purifica.

Rugați-vă să cunoască puterea de vindecare spirituală și fizică a lui Isus Hristos – Cel prin rănile căruia am fost vindecați.
Rugați-vă să înțeleagă că numai Dumnezeul Cel Viu are puterea de a-i elibera și proteja de orice fel de rău, să înțeleagă că El este Dumnezeul suveran, Singurul care are putere asupra vieții și a morții.
Rugați-vă ca buryții să aibă vise care să-i conducă la Isus, Adevărul întrupat, în care nu există loc de idei/concepții false.
Rugați-vă ca buryații să cunoască că doar sângele lui Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, care a murit și pentru păcatele lor pe cruce, are putere să curețe păcatele.
Rugați-vă ca ei să fie eliberați de păcat și de rău și să fie îmbrăcați în neprihănirea lui Isus.

Vă mulțumim pentru rugăciunile voastre!

În harul Lui

Marius și Adrian Giura

 

Scrie un comentariu

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine