Filmul „Pavel, apostolul lui Isus Hristos” se lansează în cinematografe

Filmul „Pavel, apostolul lui Isus Hristos” se lansează în cinematografele din Statele Unite pe 23 Martie.

Filmul spune povestea a doi oameni: doctorul Luca cel care îşi riscă viaţa atunci când  îl vizitează la Roma pe apostolul Pavel, care este ţinut captiv în cea mai neagră şi rece celulă a închisorii, din ordinul împăratului Nero.

Filmul „Pavel, apostolul lui Isus Hristos” se lansează în cinematografe

Nero este hotărât să îi elimine pe toţi creştinii din Roma şi nu se dă în lături de la a-i ucide în cele mai îngrozitoare moduri cu putinţă. Înainte că Pavel să fie executat, Luca se decide să mai scrie încă o carte despre începuturile celei care era numită „Calea” şi naşterea a ceea ce a devenit cunoscută ca fiind Biserica lui Hristos.

Legat în lanţuri, apostolul Pavel duce o luptă interioară intensă. A trecut prin atâtea încercări – a fost biciuit, a suferit de foame şi sete, a naufragiat, a fost împroşcat cu pietre, a suferit de frig și arşiţă – acum, când îşi aşteaptă sfârşitul, umbrele trecutului îl bântuie. Singur, în întuneric, se întreabă dacă a fost uitat…şi dacă mai are putere să reziste până la capăt.

Filmul „Pavel, apostolul lui Isus Hristos” se lansează în cinematografe

Doi oameni se luptă împotriva soartei hotărâte de un împărat nemilos, pentru a trăi şi transmite mai departe mesajul Evangheliei lui Isus Hristos.

Filmul îi are în rolurile principale pe Jim Caviezel (care l-a interpretat pe Isus în „Patimile lui Hristos”) în rolul lui Luca și pe James Faulkner, în rolul lui Pavel, și va prezenta și alte personaje cunoscute din paginile Noului Testament: Ștefan, Priscila și Acuila, Anania, Gamaliel și alții.

Urmăriți mai jos o prezentare a filmului:

Scrie un comentariu

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine