Jurnal de Misiune din Ulan-Ude: Budismul Tibetan – cel mai demonic sistem religios pe piața religiilor

18 februarie 2018
Ulan-Ude, Buryatia

Ziua 7

Deși pe piața religiilor din vest budismul tibetan este vândut ca o religie tare drăgălașă, care ar ajuta la menținerea echilibrului în viața cuiva, la „iluminare” prin practicarea meditației și exercițiilor yoga, în realitate este, probabil, cel mai demonic sistem religios inventat de oameni cu sprijinul lui Satan.

Demoni, zeități budiste, dar și ale shamanismului religiei Bon din anticul Tibet sau din locurile unde s-a răspândit, tot felul de Budha, spiritele strămoșilor, duhuri, animism, practici religioase și ritualuri care ajung să fie de-a dreptul înfricoșătoare, ritualuri în care până în ziua de azi uneori se aduc chiar și jertfe umane, și multe-multe altele – toate sunt parte integrantă a ceea ce este în realitate budhismul tibetan!
Astrologia/ghicirea/magia sunt folosite de asemenea pe scară largă și oamenii cred că multe lucruri în viața lor sunt „legate” de anul nașterii (în total sunt 12 semne zodiacale/animale, câte unul pentru fiecare an dintr-un ciclu de 12 ani). Există descrieri pentru fiecare animal/zodie, „explicând” cât de norocoasă va fi, punctele forte, slăbiciunile, compatibilitățile, ce ar fi bine să facă, dar și lucrurile de care ar trebui să se ferească, etc. persoana născută într-o anumită zodie-animal în anul 2018, care este socotit anul câinelui de pământ. Fiecare zi din următoarele 12 zile reprezintă un semn zodiacal diferit. Oamenii sunt încurajați să meargă la templul budist cel puțin în ziua care corespunde semnului zodiacal al anului nașterii lor, pentru a se ruga și pentru ca lama (călugării) să le explice horoscopul, să le dea sfaturi și să le ghicească referitor la anul următor – bineînțeles, nu fără plată!

Rugați-vă ca buryații să vadă toată urâciunea demonică a sistemului religios în care trăiesc și să fie gata s-o rupă cu el și să se alipească de Domnul (Deuteronom 18:9-14)
Rugați-vă ca buryații să nu-și mai cheltuie energia, timpul și banii pe ceea ce nu satură sufletul, duhul lor, ci îl lasă mai pustiu și mai devastat și să fie gata să vină, să alerge la Cel care poate să le dea fără plată adevărata hrană spirituală, cea care desfată sufletul. (Isaia 55:1-5)
Rugați-vă în mod deosebit pentru călugării budiști, șamani și alți lideri ai poporului buryat să primească un duh de înțelepciune și descoperire a lui Hristos, ca ochii lor să fie luminați și ca ei să înțeleagă care este nădejdea la care El i-a chemat … (Efeseni 1: 17-18)

În harul Lui

Marius și Adriana Giura

Scrie un comentariu

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine