TPM Mediaș scrie 25 de ani de istorie în câmpul de misiune

Tineri pentru Misiune Mediaș marchează 25 de ani de ucenicie, evanghelizare și misiune pe harta României și până la capătul pământului. Un sfert de veac nu e mult, dar nici puțin. În cei 25 de ani prin școala TPM Mediaș au fost transformați sute de creștini, care echipați pentru misiune transculturală au acceptat provocarea misiunii pe termen scurt și lung atât în țară, cât și dincolo de hotarele ei. TPM Mediaș este o fabrică de ucenici echipați pentru misiune. O școală a vieții care a crescut pe mulți pentru câmpul de misiune.

Echipa ȘtiriCreștine.ro are membri în echipă care au trecut prin școala TPM Mediaș și ne bucurăm alături de ei de această frumoasă aniversare. Marea Trimitere este o realitate aici, care transformă în primul rând mesagerii echipați și apoi popoarele la care cei trimiși merg cu Vestea Bună. Vă invităm să cunoașteți câteva gânduri din partea TPM Mediaș înainte de acest popas aniversar. La mulți ani!

Ce şi cum plantăm în noul sezon
Recolta poate însemna finalul unui sezon. Un final nu înseamnă însă un sfârşit. El pregăteşte defapt calea unui nou început şi parcă ar vrea să spună: timpul pentru noi plantaţii stă gata să înceapă.

Un an nou este un nou început. Cred că pentru majoritatea dintre noi finalurile sau începuturile de an aduc cu ele şi dorinţa după acel moment în care să ne putem retrage, să stăm în linişte şi să medităm – la reuşitele, eşecurile prin care am trecut în anul care sa scurs. Ne place să evaluăm lucrurile care au mers şi cele care nu au mers, să tragem o linie şi să ne punem noi ţinte, noi scopuri şi dorinţe pentru anul care ne stă în faţă.

Noi ca şi comunitate am păşit în noul an cu un astfel de timp. Timp în care împreună ne-am focalizat pe Domnul şi pe auzirea vocii Lui pentru ce a fost cât şi pentru ce are să vină. I-am cerut să ne arate modul în care ar vrea să Îl slujim în anul 2018, cum şi ce să plantăm în acest nou sezon.

Într-un mod foarte evident, în repetate rânduri şi prin diferite persoane Dumnezeu ne-a cerut să ne focalizăm mai mult ca niciodată pe părtăşia cu El. Stând cu El, vom ajunge să-I cunoştem inima, să-L înţelegem, să-i auzim vocea şi astfel vom putea planta în modul şi timpul Lui. Iar recolta, va fi una pe măsură!

Suntem încurajaţi şi recunoscători şi la începutul acestui an, să ştim, că dincolo de aceste ecrane, sun doi genunchi care plantează rugăciuni, doi ochi care plantează lacrimi, două mâini care-şi plantează finanţele pentru Domnul şi pentru noi. Ne bucurăm că a-ţi ales ca şi în acest an să plantaţi cu şi pentru Dumnezeu.(Moni Bidu)

O provocare  – un pas prin credinţă

De ceva timp Dumnezeu ne provoacă la un nou pas în credință punând pe inima noastră o nouă viziune. Mai bine zis să creștem ceea ce El ne-a încredințat la un alt nivel.

De ani de zile avem la Mediaș școli de studiu Biblic, dar acum am fost provocați să ducem Biblia la câți mai mulți oameni din Mediaș și din împrejurimi. Concret Dumnezeu ne-a provocat să mergem în fiecare casă din Mediaș (sunt 17000 de case) și să ducem câte o Biblie și să provocăm oamenii să o citească. Este o provocare foarte mare pentru noi, în primul rând pentru că nu avem Bibliile acestea, apoi că la numărul de persoane câte suntem nu vom reuși să ducem la îndeplinire această viziune decât în 10 ani.

Dar nu ne uităm la ce avem, ci la ce are El și pornim pe acest drum știind că vom reuși cu El. Știm și credem că dacă El ne-a dat această viziune ne va asigura și Bibliile de care avem nevoie și oamenii care să ne ajute să mergem în fiecare casă din Mediaș. (Daniel Pop)

INCREDIBIL dar ADEVĂRAT, au trecut 25 de ani de când scriem istorie la Mediaș și în întreaga lume. Și dacă scriem istorie este și datorită sacrificiului și slujirii tale aici. Îți mulțumim și te invităm să sărbătorim împreună credincioșia lui Dumnezeu față de noi în ultimii 25 de ani.
Cum poți fi parte la sărbătoare?

Vino la Mediaș pe 3 martie (confirmă-ne prezența până la 1 martie)
Scrie-ne o minune pe care a făcut-o Dumnezeu cât timp ai lucrat cu noi, o mărturie a credincioșiei Lui sau o experiență care merită împărtășită în ziua sărbătorii și noi o vom împărtăși cu toți cei prezenți
Urmărește-ne live pe Facebook în ziua evenimentului (de la ora 3pm)

Scrie un comentariu

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine