Conferința: „Evanghelia pentru romani și pentru români” la Arad

Biserica Metanoia Arad început o călătorie prin Epistola către Romani – Constituția Creștinismului. Startul studiul biblic cu întreaga biserică în baza cărții Romani a fost dat, vineri 2 februarie 2018, cu o conferință: „Evanghelia pentru romani și pentru români”. Ghidul introducerii în cartea Romani a fost dr. Radu Gheorghiță, specialist în Noul Testament.

Dr. Radu Gheorghiță este specialist în Noul Testament, dar predă și cursuri de Vechiul Testament și Septuaginta. În prezent este conferențiar și predă științe biblice (Associate Professor of Biblical Studies) la Midwestern Baptist Theological Seminary din Kansas City, Missouri.

Dr. Gheorghiță este absolvent al Facultății de Fizică a Universității din Cluj. A obținut masteratul la Trinity Evangelical Divinity School, Deerfield, Statul Illinois, și doctoratul la Universitatea Cambridge, Marea Britanie. Dr. Gheorghiță a ajuns la Midwestern Baptist Theological Seminary din Kansas City, Missouri plecând de la Institutul Biblic Emanuel din Oradea. În prezent, locuiește în Europa și conduce un program de doctorat în teologie în limba română, dar călătorește în fiecare an în Statele Unite, Kansas City, pentru a preda diferite cursuri la Seminarul Midwestern.

Vedeți conferința complet în playlistul atașat.

Sursa: Biserica Metanoia Arad

Scrie un comentariu

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine