„Pot doar să-mi imaginez” – un nou film despre credință care va ajunge în cinematografe

Filmul  este inspirat de melodia „Pot doar să-mi imaginez”, un cântec ce a adus speranţă multor oameni în momentele când au trecut prin cele mai mari încercări din viață. În mod suprinzator muzica cântecului i-a luat autorului, Bart Millard, vocalistul formaţiei de muzică creştină MercyMe, doar câteva minute ca s-o scrie. Versurile ce însoţesc muzica, în schimb, au fost rezultatul unei experiențe de-o viață.

Deşi a devenit credincios încă de la o vârstă fragedă, viaţa nu a fost uşoară pentru Bart. Muzica şi o imaginaţie bogată au fost adevărate locuri de scăpare pentru el, în căutarea unui refugiu dintr-o copilărie cu probleme. În adolescenţă, Bart s-a orientat spre fotbal american cu speranţa că va găsi o cale să refacă legătura cu un tată abuziv. Cariera lui sportivă s-a sfârşit abrupt cu o accidentare, însă ajutorul pentru Bart a venit sub forma sfaturilor primite din partea unui profesor cu viziune care i-a văzut potenţialul şi l-a îndrumat spre o carieră muzicală.

Bart şi-a urmat visul şi împreună cu Shannon, iubita lui din copilărie, a pornit la drum în turneu cu noua sa formaţie MercyMe – nume pe care l-a ales după expresia favorită a bunicii sale. Sub îndrumarea unui prieten cu experienţă din industria muzicii, formaţia porneşte într-o călătorie pe care niciunul din membrii ei nu şi-ar fi putut-o imagina.

Filmul se lansează pe 16 martie în cinematografele din America și este regizat de Erwin Brothers având în rolurile principale pe Michael Finley, Madeline Carroll, Trace Adkins, Priscilla Shirer, Cloris Leachman şi Dennis Quaid.

Puteţi vedea o avanpremieră a filmului aici:

Despre Bart Millard şi formaţia MercyMe

Bart Millard este cunoscut ca fiind membru fondator şi solistul formaţiei de muzică creştină MercyMe, şi este autorul cântecului „I Can Only Imagine” (Pot doar să-mi imaginez). Melodia a fost lansată în anul 2014 şi a depăşit 2 milioane de descărcări de pe Internet, lucru care a făcut-o prima melodie creştină ce a câştigat un disc de platină în domeniul digital.

În 2009 prestigiosul clasament american Billboard a numit un alt cântec al Formaţiei MercyMe, „Word of God speak” (Cuvântul lui Dumnezeu vorbeşte) cântecul deceniului la categoria „Muzică creştină”. Talentul lui Bart Millard şi al colegilor săi din formaţie i-au condus spre obţinerea a nu mai puţin de 28 de locuri 1 în clasamentul diverselor staţii de radio creştine şi a 4 cântece ce au devenit hituri apreciate peste tot în lumea muzicală. MercyMe au câștigat şi numeroase premii ale industriei muzicale printre care Dove Awards şi American Music Awards, şi au primit şi nominalizări la premiile Grammy.

Ultimul lor album se numeşte Lifer şi a fost lansat în Martie 2017.

Mai jos puteţi vedea clipul cântecului care a inspirat filmul:

1 comentariu

  1. Vera 27 octombrie 2018

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.