Jurnalul de Rugăciune al Misiunii Wycliffe România

Echipa ȘtiriCreștine.ro vă provoacă să urmăriți săptămânal Jurnalul de Rugăciune a Misiunii Wycliffe România și să purtați în rugăciune misionarii aflați pe teren, care lucrează la traducerea Bibliei în limba altor popoare. Pentru perioada 7-13 martie, vă chemăm să purtați pe mâini de rugăciune următoarea listă de motive:

Wycliffe România într-un nou format: România

Wycliffe România vă prezintă cu bucurie NOUL WEBSITE! Sunteți bine veniți să accesați site-ul nostru și să-l vizualizați. Dorim să-l distribuiți și să faceți cunoscut lucrarea la care Wycliffe România este implicată. Ne-am bucura să știm din partea voastră și părerea cu privire la el. Aducem mulțumiri lui Dumnezeu pentru cei din echipa de birou și voluntarii care au lucrat cu multă sudoare ca să vedem acest proiect lansat. Rugați-vă ca ultimele detalii care necesită modificări, să fie rezolvate.

Vizita Adei Vultur: Madagascar

Pentru o perioadă scurtă Ada Vultur s-a aflat în România iar vizita ei la biroul Wycliffe România a fost una plăcută. Împărtășirea experienței ei de pe câmpul de misiune ne-a încurajat să ne rugăm pentru lucrarea în care este implicată. Rugați-vă împreună cu noi pentru următoarele:

vestea bună este că ciuma s-a diminuat și continuăm să cerem protecția fizică peste malgașii și slujitorii de acolo;
o mână de oameni care sunt dedicați să slujească în traducerea Bibliei. Mulțumim celor care ați susținut proiectul ”Tsimihety”. Rugați-vă în continuare pentru tot mai mulți malgași să aibă dorința arzătoare după Cuvântul lui Dumnezeu;
se apropie călătoria Adei înapoi spre Madagascar. Rugați-vă ca această tranziție să fie ușoară și fără incidente.

Progresul verificării cărții Rut: Tanzania

Ionuț Cuceuan împreună cu consultantul au început verificările pe cartea Rut. Lucrarea înaintează cu bine iar prezența lor acolo ajută echipa să-și atingă obiectivele propuse. Rugați-vă pentru putere de muncă și curent electric. În clădirea unde se întâlnesc se ia des curentul iar acest lucru îi oprește din muncă. Verificarea pasajelor biblice vor continua și săptămâna viitoare.

Unire în rugăciune: Etiopia

Tensiunile încă se simt în aer și cerem urgent să ne unim în rugăciune pentru poporul etiopian. Rugați-vă ca pacea să domnească în țară, iar conflictele să se diminueze. Rugați-vă de asemenea pentru protecția tuturor celor care slujesc ca misionari, printre care și slujitorii Wycliffe România. În capitală slujește familia Pașcalău, iar undeva la sat se află Luminița Prisecaru care slujește cu poporul Ale.

Nevoie de ajutor: Papua Noua Guinee

Zeci de mii de oameni din Papua Noua Guinee au nevoie urgentă de provizii după cutremurul puternic de luni, spun agențiile de ajutorare. Cutremurul cu magnitudinea de 7,5 a afectat satele, iar mulți dintre oameni trăiesc sub acoperișuri de pânză și în dărâmăturile clădirilor deteriorate. Rugați-vă pentru mângâierea familiilor care i-au pierdut pe cei dragi și ajutoare în nevoia celor afectați de cutremur. Misionarii noștri sunt bine, rugați-vă împreună cu noi pentru ei!

Nevoi SIL: Eurasia

SIL Internațional este o organizație creștină non-profit. Aceasta se angajează să slujească grupurile etnice din întreaga lume. Pentru a face posibil acest lucru, ei au nevoie nu doar de personal pregătit să slujească pe teren ci și persoane care pot administra proiecte și să ofere suport administrativ. Concentrându-se pe astfel de comunități este nevoie de oameni pentru ambele categorii. Dacă ai capacitatea și abilitățile menționate în documentul PDF de mai jos, ești invitat/ă să faci parte din echipă! Accesează AICI link-ul pentru a deschide fișierul în format PDF!

Conferința PIM “Upgrade Mission” România

Rugați-vă împreună cu noi pentru participanții conferinței care va avea loc pe 23-24 Martie 2018 la Cluj-Napoca:

să găsim tineri la care Dumnezeu a început sa le vorbească despre misiune;
să avem cel puțin o sută de tineri (oameni cheie) care să facă pași concreți înspre misiune după;
să le pregătească inima Dumnezeu înainte de conferință ca în momentul provocărilor prin mesaj să poată spune Da lui Dumnezeu;
să fie deschiși să ceară din partea lui Dumnezeu națiuni;
să fie deschiși să ceară ajutorul celor care au fost înainte de ei și astfel, ca organizații, să putem să îi slujim concret și eficient.

Sursa: Wycliffe România

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.