Conferința pentru Lideri: “Revitalizarea lucrării de tineret în bisericile contemporane”

Ești pastor sau lider de tineret? Vrei să fii implicat în lucrarea cu tinerii? Ești preocupat de revitalizarea lucrării cu tinerii în biserica în care slujești? Atunci acest eveniment este pentru tine! În perioada, 12-14 aprilie, profită de un restart spiritual la Conferința pentru Lideri: „Revitalizarea lucrării de tineret în bisericile contemporane”.

Evenimentul este găzduit de Tabăra Creștină Harghita, localitatea Vlăhița, județul Harghita. Taxa de participare constituie 150 RON, dar organizatorii oferă și burse cu reduceri până la 100% din preț.
Invitați speciali din țară și străinătate vor aborda subiecte precum:
De ce părăsesc tinerii de azi biserica? Și cum putem preveni asta?
Cum să organizezi o lucrare de tineret eficientă și durabilă?
Ce să faci dacă slujești într-o biserică mică și tinerii îți pleacă în orașele mari, universitare?
Cum să abordezi tinerii problematici sau pe cei care trec prin felurite crize?

Data limită pentru înscrieri este 31 martie 2018. Pentru asigurarea unui loc în lista participanților completați următorul formular AICI! Pentru mai multe detalii contactați: Mihai Micula, sing_upconference@yahoo.com sau numărul de telefon: 0743090247.

Evenimentul este organizat de Institutul Teologic Baptist din București, în parteneriat cu: Departamentul de Misiune al Uniunii Baptiste din România, Asociația Baptistă din Virginia, Departamentul Educație al Federației Europene Baptiste și Youth Ministries International.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.