Conferința Adi-Mer din Italia marchează cea de-a 13-a ediție

În perioada, 31 martie-2 aprilie 2018, sala Centro Congressi Excelsior din Chianciano Terme găzduiește cea de-a 13-a ediție a Conferinței anuale a Bisericilor Penticostale Române „Assemblee di Dio in Italia” (Adi-Mer) din Italia. Startul evenimentului se dă sâmbătă, 31 martie la ora 16:30 și se va încheia luni, 2 aprilie după masa de prânz.

Invitații evenimentului sunt Simion Bumbar, pastorul Bisericii Penticostale „Betel” din Sigetul Marmației, președintele Comunității Regionale Penticostale a Maramureșului și Sătmarului, și Eliseo Cardarelli, pastorul Bisericii Penticostale „ADI” din Roma, membru în Consiliul General al Bisericilor ADI.

Ce este Conferința Adi-Mer?

De mai mulți ani, bisericile din MER organizează o dată pe an această Conferință în care se întâlnesc mari și mici, tineri și mai în vârstă, pentru a avea partășie unii cu alții. Este un moment de retragere în care biserica poate sta în partășie la fiecare serviciu divin, la fiecare masă și în același hotel unde sunt cazați pentru a se cunoaște mai bine. Conferința este și un eveniment în care fiecare poate crește spiritual; momentele de studiu biblic, de închinare și de vestire a Cuvântului au fost întotdeauna binecuvântate de prezența Duhului Sfânt. Pentru cei tineri este o ocazie în care se pot cunoaște și pot lega noi prietenii. Toți cei care doresc să participe sunt invitați, indiferent de comunitățiile din care fac parte.

Cazarea și masa vor fii asigurate la hoteluri în apropierea sălii de Conferințe. Costul este 90€ de persoană pentru întreaga Conferință. Termen pentru înscrieri: 20 martie 2018!

Pentru mai multe detalii urmăriți pagina oficială a evenimentului AICI și evenimentul facebook al Conferinței Adi-Mer AICI!

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.