Săptămâna 6: Post şi rugăciune pentru ca învierea să aducă eliberarea României de sub boldul păcatului

Pe ultima sută de metri a Campaniei de „40 de zile de Post şi Rugăciune pentru România”, vă chemăm să începem cu laudă şi adorare pentru jertfa măreaţă a Domnului Isus care a plătit preţul păcatelor noastre. În pragul învierii, haideţi să comemorăm moartea şi învierea Mântuitorului, prin care boldul morţii a fost rupt şi am fost înviaţi la o viaţă nouă. În săptămâna, 2-7 aprilie, aduceţi înaintea Creatorului următoarele motive de rugăciune:
– Să mulțumim Domnului pentru jertfa Lui de pe cruce pentru noi. Să-L adorăm pe Cel ce este Mielul lui Dumnezeu, dar și pe Cel ce este Leul din Iuda. Să-L lăudăm pe Domnul „… căci e bun și în veac ține îndurarea Lui”.
– Să ne rugăm pentru curățirea păcatelor națiunii noastre, pe care le-am mărturisit și ne-am pocăit de ele. Să ne rugăm ca sângele Domnului Isus să curățească țara noastră, ca Dumnezeu să ne vindece țara.
– Să ne rugăm ca Domnul să rupă blestemele de moarte, de idolatrie, de sărăcie, de frică, de comunism de peste țara noastră și ca El să mustre lăcustele care au mâncat familiile noastre, țara noastră (Ioel 2:23-28).
– Să ne rugăm pentru întoarcerea inimilor locuitorilor țării spre Domnul nostru, pentru revelația stării de păcat, pentru deschiderea ochilor celor orbiți de cel rău și pentru pocăința locuitorilor țării noastre.
– Să ne rugăm pentru România, cu foc, pentru: protecție, binecuvântare, pace, stabilitate, integritate teritorială.
– Să ne rugăm ca în acest an centenar, Domnul să-și aducă aminte de rugăciunile noastre și ale înaintașilor noștri care au mijlocit pentru România și să ne rugăm pentru trezirea României, pentru revărsarea slavei Domnului peste țara noastră, pentru împlinirea promisiunilor Lui pentru România. Și fie ca Domnul să aducă vremurile de înviorare, de transformare a unei națiuni prin lucrarea puterii Duhului Sfânt, după care tânjim. Fie ca România să intre deplin în voia lui Dumnezeu pentru țara noastră, să se alinieze cu cerul: „Tată, vie Împărăția TA, facă-se voia Ta, precum în cer, așa și pe pământ – în România, acum!
– Să ne rugăm ca România să fie de partea Israelului, o națiune care va fi între națiunile oi la judecata finală (Matei 25:31-46)Porți ale României, ridicați-vă capetele, ca să intre Împăratul Slavei, Domnul cel viteaz în lupte, Domnul Vieții, Domnul Păcii, Mântuitorul și Regele nostru! (Psalmul 24). Chemăm Numele Domnului Isus Hristos peste poporul și teritoriul României! Isus Hristos este Domnul României! MARANATA!

Domnul să binecuvânteze România și Israelul!

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.