Jurnal de Misiune din Cambodgia: 700 de persoană s-au întâlnit cu Speranța!

Prin harul Domnului putem scrie un rezumat al minunatelor lucrări din Asia ce au avut loc în lunile februarie și martie ale acestui an. Primul eveniment din luna februarie a fost botezul în apă a 50 de tineri, care au depus mărturia lor în public pe plaja orașului Kep. Apoi misionarii români au plecat spre Bangladesh unde au consolidat bazele lucrării începute în noiembrie anul trecut. În tribul Urisha au organizat o evanghelizare la care au participat în jurul a 200 de persoane. La predicarea Evangheliei harului 27 de suflete au luat decizia de a-și preda viața Domnului Isus și de a-L urma pe El. Apoi a fost oferit tuturor celor prezenți un prânz bogat făcând o zi de sărbătoare pentru ei. Oamenii din acest trib lucrează ca sclavi pe plantațiile de ceai verde și arbori de cauciuc din estul Bangladeshului, în provincia Sylhet.

O echipă a misiunii Speranța s-a deplasat pentru a lucra și a sluji oamenilor din Cambodgia și Myanmar. În orașul Kirivong, la doar 8 km de granița cu Vietnam, ei au organizat un concert evanghelistic la care au participat peste 2500 persoane. Nu au lipsit dintre invitați oficialitățile politice care și-au adus și ele contribuția financiară necesară organizării unui astfel de eveniment de amploare. În urma auzirii Cuvântului Vieții aproximativ 700 de persoane au decis să îl primească pe Isus ca Domn și Mântuitor.

700 convertiți în Cambodgia

Reprezentanții guvernamentali au încurajat continuarea inițiativelor de acest tip de concerte evanghelistice și în alte orașe cambodgiene, exprimându-și mulțumirea și sprijinul total pe viitor.

Slujirea lor a continuat prin ajutorarea săracilor din diferite sate foarte sărace. S-au distribuit alimente și de asemenea s-a predicat din Scriptură. Alte zeci de persoane L-au primit pe Domnul Isus în viața lor.

Pe data de 10.03.2018 a avut loc ceremonia de inaugurare a organizației ”HOPE MISSION IN CAMBODIA” (MISIUNEA SPERANȚA ÎN CAMBODGIA) în prezența fratelui Radu Almășan, directorul Misiunii Speranța România. Au fost prezenți toți membrii organizației împreună cu liderii celor 33 de biserici pe care misionarii români le-au plantat până acum în Cambodgia. Prin această organizație se dorește coordonarea proiectelor misionare din toată Asia. La sfârșit a fost organizat și un serviciu de ordinare a 20 de păstori pentru a sluji în bisericile locale.

După o săptămână toată echipa s-a îndreptat spre Myanmar. Pentru a ajunge în tribul Zutong, au fost nevoie de trei zile cu autobuzul.

Programul desfășurat în timpul petrecut acolo a cuprins 5 ore de conferință pentru lideri și păstori, în fiecare zi, iar seara era rezervată pentru evanghelizare. Aproximativ 200 de persoane au exprimat dorința lor de a se pocăi și de a-L urma pe Domnul Isus.

Misionarii români din Cambodgia pot fi contactați la:

Adresa e-mail: churchplantingasia@ gmail.com
Facebook ID: Eduard Claudiu Moisa

Pentru Mai multe detalii, vedeți buletinul informativ AICI!

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.