ȘtiriCreștine.ro – 10 ani de slujire în Palma lui Dumnezeu


Au trecut 10 ani. Deși nu este așa de mult, pentru o lucrare sută la sută voluntară este o istorie impresionantă. În cei 10 ani am adus în atenția dvs cele mai importante evenimente din țară, din diasporă și din întreaga lume. În 10 ani am purtat în rugăciunile noastre biserica persecutată și misionarii români plecați până la marginile pământului. În 10 ani am răsfoit cărți și v-am prezentat cele mai utile titluri de carte pentru creșterea noastră spirituală. V-am prezentat cele mai importante și utile conferințe pentru dezvoltarea dvs duhovnicească și am relatat cele mai importante impresii de la anumite evenimente.

De 10 ani, vă chemăm să: Fii un creștin informat, ȘtiriCreștine te informează! 

După 10 ani, avem o arhivă de 11,090 de articole pe site-ul ȘtiriCreștine.ro, de aproape 9 ani traducerea și distribuirea a ghidului „30 de zile pentru lumea musulmană”, parteneriate cu cele mai importante organizații creștine din lume și nenumărate campanii derulate la nivel național la care am contribuit prin promovare.

Ne bucurăm de o comunitate de 33 de mii de urmăritori pe pagina oficială de Facebook și 18.836 de membri în grupul închis de Facebook. Ne bucurăm că în acest timp „ne-ați trecut pragul” de aproape 10 milioane de ori.

La acest popas aniversar, vrem să mulțumim tuturor voluntarilor care de-a lungul acestui deceniu au slujit alături de noi. Fără voi, ȘtiriCreștine.ro nu ar fi existat și nu ar fi scris o istorie atât de lungă. Mulțumim mult liderilor și pastorilor care au contribuit la diversitatea informațiilor pe site-ul nostru trimițându-ne editoriale, opinii sau pur și simplu știri din lucrarea lor. De asemenea, mulțumim celor care ne urmăriți, ne sesizați când omitem greșeli și ne încurajați atunci când vă aducem informații utile. Într-o lume plină de știri false, am încercat să aducem știri adevărate, verificate și să folosim surse credibile.

În contextul vremurile pe care le trăim, vrem să purtați această lucrare în inimile și rugăciunile dvs. Și până la această etapă, lucrarea ȘtiriCreștine.ro este sută la sută voluntariat. Avem nevoie de suportul dvs în rugăciune și dacă vreți să contribuiți la lărgirea Împărăției Evangheliei împreună cu noi scrieți-ne. Trimiteți-ne știri, istorii și mărturii ca să fim împreună o lumină în spațiul online pentru generația de azi și de mâine.

Mulțumim că sunteți alături!

Fii un creștin informat, ȘtiriCreștine.ro te informează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.