Descoperă mărturii din misiunea transculturală la Tabăra de Misiune 2018

În perioada, 14-20 iulie 2018, Wycliffe România te invită la o aventură de neuitat în culisele misiunii transcultare. Timp de o săptămână descoperi alături de misionari cu experienţă şi Misiunile din România mărturii fascinante despre viaţa de pe câmpul de slujire pe teren: Budist, Hindus, Animist, Islamic şi alte zone periculoase pentru Vestea Bună a Evangheliei. Participă la Tabăra de Misiune 2018, în zona muntoasă Mărişel, judeţul Cluj.

De ce trebuie să fii acolo?

Dorești să afli mai multe despre misiune? Vrei să te rededici lucrării lui Dumnezeu? Vrei să fii înflăcărat din nou? Atunci vino în tabără să vezi cum Dumnezeu lucrează în mod minunat! Vei pleca împrospătat și încurajat! Aceasta poate fi experiența ta cea mai frumoasă!

Câteva mărturii din partea celor care au participat în taberele precedente:
„Am înțeles că nu trebuie să fii un om extraordinar pentru a fi misionar, ci este o chemare pentru fiecare creștin. Am înțeles că poți și trebuie să te implici în Evanghelizarea lumii, fie că te rogi, fie că dăruiești, fie că mergi într-un loc necunoscut.”

„Am mers în această tabără cu multe întrebări, cu durere în suflet. Dar am ajuns acasă cu o inimă plină de dragoste și pace de nedescris, deoarece Dumnezeu a folosit acest cadru ca El să-mi vorbească.”

„Tabăra aceasta a fost pentru mine cea mai mare motivare a vieții de până acum.”

„Mi-am dat seama că Dumnezeu are un plan cu viața mea și îl va duce la îndeplinire!”

„În tabără vei fi provocat de Dumnezeu, vei fi încurajat și umplut de dragostea Lui pentru alte popoare. Dumnezeu te va binecuvânta și te va pregăti pentru o aventură cu El. M-aș bucura să ne vedem acolo!” Ruben Dubei, Director Executiv Wycliffe România

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.