Școala Biblică „Începutul” din Chișinău recrutează o nouă generație de abiturienți

Școala Biblică „Începutul” a Bisericii Baptiste „Betel” din Chișinău, Republica Moldova a dat startul unui nou proces de admitere pentru anul de studii 2018-2019. Sesiunea de admitere se va desfășura în perioada 8-9 iunie 2018, în incita Bisericii pe str. Vasile Badiu 31.

Școala Biblică „Începutul” oferă două programe de studiu: „Începutul” și „Predicatori”. Programul „Începutul” se adresează băieților și fetelor care au atins 16 ani și oferi cunoștințe biblice fundamentale, studiind principiile și metodele de bază pentru studierea și interpretarea Bibliei. De asemenea, să dezvolte abilități practice în slujirea bisericii locale.

Programul pentru „Predicatori” se adresează băieților care sunt membri de minim un an într-o biserică locală și oferă cunoștințe teoretice pentru pregătirea unui mesaj biblic, abilități oratorice în construirea unei predici, studierea principiilor și metodelor pentru interpretarea Bibliei.

Ambele programe de studiu au o durată de 2 ani de studiu, distribuite în sesiuni lunare a câte două zile, vinerea și sâmbăta. Programul de studii este destinat pentru  vorbitorii de limbă rusă.

Pentru admitere, abiturientul trebuie să îndeplinească ancheta, să prezinte copia pașaportului, recomandarea pastorului și să treacă un interviu. Pentru secția „Predicatori”, procedura de admitere mai include și o un mesaj de 15 minute prezentat în formă orală.

Pentru mai multe detalii puteți accesa www.nachalo.md, să apelați la info@nachalo.md, +37368737709 sau +37379800324.

Pentru cele mai actuale anunțuri, urmăriți pagina oficială de facebook Școala Biblică Începutul AICI!

ȘtiriCreștine.ro va urmări toate ofertele școlilor creștine și le va prezenta în secțiunea Educație. Suntem chemați să fim sare și lumină, pentru a da gust acestei societăți și pentru a fi o lumină în întunericul care ne înconjoară, trebuie să fim echipați corespunzător prin Cuvântul lui Dumnezeu. Profitați de asemenea oportunități și paralel cu o carieră în domenii laice, echipați-vă și spiritual.

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.