Proiectul „Cartea Cărţilor” cucereşte o nouă generaţie de copii în Republica Moldova!

Noua versiunea „Cartea Cărţilor” şi-a deschis paginile pentru o nouă generaţie de copii din Republica Moldova. Acum cei mici pot descoperi valorile biblice nu doar urmărind desenul animat la televizor, dar şi trăind aventuri nemaipomenite în timp şi spaţiu alături de Cris, Joy şi Memo în programele de tabără, cluburile săptămânale sau la şcoala duminicală. Marea oportunitate este posibilă viziunii The Christian Broadcast Network (CBN), care a început recent activitatea în Republica Moldova.

Proiectul „Cartea Cărţilor” este primul eveniment oficial marca CBN în Republica Moldova şi a adunat pe 5 mai la Chişinău peste 90 de lucrători activ implicaţi în diverse proiecte cu copii. La evenimentul găzduit de Universitatea „Divitia Gratiae” au participat liderii bisericilor locale, educatori, pedagogi, asistenţi sociali în centre de zi şi învăţători de şcoală duminicală.

Toate oportunităţile oferite de „Cartea Cărţilor” au fost prezentate de managerul proiectului pentru spațiul CSI, Inna Cherepova din Ucraina.

CBN Moldova pune la dispoziţia tuturor doritorilor o gamă largă de produse şi posibilităţi creative pentru copii din această generaţie. Pentru mai multe detalii urmăriţi pagina oficială de facebook CBN Moldova şi profitaţi maxim de fiecare eveniment pentru generaţia de azi. Filmul „Cartea Cărţilor” poate fi urmări în limba română la Moldova 1 şi în limba rusă la Euro TV.

Un reportaj detaliat cu impresiile participanților vedeți mai jos.

Adaugă comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.