Vorbitorii Simpozionului Global de Conducere de la Praga 2018

Organizatorii Simpozionului Global de Conducere 2018, de la Praga, au ales o listă selectă și totodată vastă de vorbitori care nu doar posedă o înțelegere de ultima oră a întâmplărilor internaționale, dar care sunt, de asemenea, activi în căutarea soluțiilor la provocările cu care ne întâlnim zi de zi. Dacă alegeți în perioada, 1-28 iulie 2018, să participați la fabrica pentru formarea liderilor în devenire la Praga veți avea ocazia să cunoașteți vizionarii acestei generații care se adună să împărtășească viziunea și abilitățile lor pentru a schimba această lume.

Iată cei mai buni vorbitori care timp de 28 de zile vor împărtăși perspectiva lor asupra acestor vremuri AICI!

DR. LANCE WALLNAU

USA Today a raportat, că Dr. Lance Wallnau este unul dintre singurii trei lideri evanghelici, care au prezis cu precizie prezidenția lui Donald Trump, în timp ce acesta candida încă împotriva a 15 adversari.

Dr. Wallnau lucrează împreună cu autorii Ken Blanchard și John Maxwell și predă la universități precum Harvard, M.I.T și Școala de Teologie din Londra. Îmbinând 30 de ani în domeniul afacerilor cu sectorul nonprofit, Lance inspiră vizionarii de mâine, să lege idei de acțiunea propriu zisă. În prezent conduce compania Lance Learning Group în Dallas, Texas – companie, care se ocupă cu strategii de predare și cu consultanță.

Website:  LanceWallnau.com

MARC NUTTLE

Marc Nuttle este un avocat cu sediul în Norman, Oklahoma, care s-a specializat în domenii precum comerț internațional, politică externă și afaceri politice internaționale. Este cunoscut pe scară largă pentru expertiza sa în prognoza tendințelor politice și economice. El reprezintă mai multe corporații, proiecte de afaceri și entități politice – la nivel național și internațional. Domnul Nuttle este membru în conducerea Sovereign Oklahoma Developement , o companie de dezvoltare industrială din Oklahoma. El este de asemenea autorul al unei cărți recent publicate, legată de problemele actuale ale Americii intitulată „Momentul adevărului: Cum dependența gurvernului de a cheltui și dependența de putere va distruge tot ceea ce face ca America să fie atât de importantă.”

Website:  MarcNuttle.com

TOMAS SEDLACEK

Tomas Sedlacek și-a dobândit faima internațională prin cartea sa bine vândută „Economia binelui și a răului” (Oxford University Press, 2011), care a fost tradusă în 21 de limbi. El a fost inclus în lista celor 100 cei mai influenți gânditori globali (Top 100 Tought Leaders, GDI).

Născut în anul 1977 în Praga, Sedlacek a devenit la vârsta de 24 de ani, unul dintre consilierii economici al președintelui Vaclav Havel. Mai târziu a devenit membru al Consiliului Național Economic, organul de consilieri al prim-ministrului ceh. În prezent lucrează ca un strateg principal la banca comercială Cehă CSOB, predă la Universitatea Charles și este implicat în consiliile mai multor organizații non-profit.

Website:  TomasSedlacek.cz

ARLEEN WESTERHOF

Arleen Westerhof păstorește împreună cu soțul ei, Dick, Biserica God’s Embassy din Amsterdam. Ea și-a făcut doctoratul în chimie și a venit inițial în Olanda pentru a lucra ca cercetător științific la o mare corporație multinațională, însă mai apoi Dumnezeu a chemat-o în slujire cu normă întreagă. Arleen are pasiunea de a-i ajuta pe cei care au înțelepciune ca a lui Iosif și Daniel din Biblie, pentru ca aceștia să fie agenți ai schimbării, prin faptul că aduc soluții inspirate de Dumnezeu pentru a fi aplicate la problemele cu care se confruntă societatea în care trăim.

Arleen este fondatoarea și director executiv al Summitului Economic European.

Website:  EconomicSummit.eu

PRABHU GUPTARA

Prahbu lucrează în toată lumea, ajutând conducătorii de companii și organizații în probleme legate de strategie, organizare, resurse umane și marketing. El a avut oportunitatea, lucrând mai mult de 15 ani la una din cele mai mari bănci din lume, să intre în contact cu uniele din cele mai inovative, de actualitate si remarcabile personalități din intreaga lume. Prahbu este, de asemenea cunoscut ca fiind un organizator și moderator inspirat si creativ la workshopuri strategice și conferințe de afaceri. Are o reputație la nivel internațional de speaker și este și a fost președinte, director executiv și membru al multor companii și organizații.

Website:  Prabhu.Guptara.net

BRANISLAV ŠKRIPEK

Branislav Skripek este membru slovac al Parlamentului European, reprezentând partidul conservativ OĽaNO (Obyčajní Ľudia, Ordinary People and Independent Personalities). El este, de asemenea, președintele Mișcării Politice Creștine din Europa (ECPM). Skripek este membru al Comitetului Libertății Civile, Justiției și Afaceri Interne (LIBE), și al Delegației pentru Relații cu Israelul (D-IL). Skripek a studiat teologia, a lucrat ca și îngrijitor pentru tineri cu dizabilități, a condus activități evanghelistice și de caritate, și a lucrat ca și traducător și interpret.

Website:  BranislavSkripek.sk

AD DE BRUIN

Ad de Bruin este de origine olandeză, a fost misionar în Africa timp de 10 ani, slujind cu organizația internațională Tineri cu o Misiune (Youth With A Mission – YWAM).

În perioada petrecută în Uganda, a experimentat cum Dumnezeu poate transforma o națiune și printre altele, a învățat liderii din poliție cum să implementeze principiile biblice în munca de zi cu zi. În prezent, este implicat în slujire în Slovacia, unde se străduiește împreună cu alți lideri să implementeze planul pe care ni l-a dat Dumnezeu în Cuvântul Său, ca să aducă transformare în fiecare sferă a societății. Ad de Bruin predă la University of the Nations, universitatea internațională YWAM, care funcționează în 120 de națiuni.

Website:  Ywam.sk

LIBOR MICHÁLEK

Libor Michalek este un senator și o figură în lupta anti-corupție foarte cunoscută și respectată și locuiește în Praga, Republica Cehă. El este specializat în economie financiară și leadership public. În cariera sa în cadrul mai multor instituții precum Fondul Ceh al Proprietății Naționale, Banca Mondială, Comisia Cehă de Securitate, Fondul de Stat și de Mediu, până în rolul lui prezent de Senator în Parlamentul Ceh, domnul Michalek a fost și este o voce pentru intergritate și adevăr.

Pe parcusul carierei sale, o temă constantă cu care s-a confruntat a fost corupția și faptul că acțiunile lui au dat mereu dovadă de dreptate și nepătare, în ciuda costurilor personale, l-au făcut să devină un lider pulic respectat și de încredere.

Website:  LiborMichalek.cz

DAVID NOLAN

Încă de la vârsta de 17 ani, când și-a început prima companie, pe care la 19 ani a vândut-o pentru o sumă de peste șase cifre, viața lui David Nolan s-a remarcat prin crearea, întreținerea și creșterea de afaceri unice și de succes. De atunci a creat multe afaceri de succes, cea mai recentă fiind Alpha Warrior, cea mai mare cursă de competiții cu obstacole pentru civili și membri militari. Spiritul antreprenorial a lui David, trecutul lui plin de succes în construirea de echipe puternice și abilitatea lui dovedită de a observa și de a inova industrii, sunt toate lucruri la care el a lucrat în parteneriat cu Dumnezeu, sursa decadelor lui de succes.

Website:  AlphaWarrior.com

RAMSES GIRGIS

Ramses Girgis este un consilier strategic în leadership și șef de operațiuni al grupului Global Thrive. El are peste 35 de ani de experiență în industria corporată telecom, lucrând în poziții cheie în America de Nord și în străinătate. Pasiunea lui pentru excelența în afaceri, l-a determinat să înființeze Business Excellence Operating System (BEOS), un sistem strategic de leadership și management, care oferă o bază pentru a prospera, oricărei afaceri. Ramses a ajutat la înființarea grupului Global Thrive, care oferă consiliere strategică pentru lideri, ca aceștia să formeze viitorul națiunilor.

Website:  GlobalThriveGroup.com

HANY SORYAL

Ca și consilier executiv, vorbitor la conferințe internaționale și președintele fondator al grupului Global Thrive, viziunea lui Hany este accea de a vedea toate națiunile prosperând. În acest scop, el echipează oameni, care ca Iosif și Daniel să aducă amprenta Cerului în țara și în organizațiile în care se află. Munca și studiile sale în Afaceri globale și reconciliere, împreună cu 20 de ani de experiență în misiunea profetică, l-au adus în poziția să ofere consiliere strategică liderilor din toată lumea. Viziunea lui de a vedea națiunile prosperând, l-au inspirat să înființeze Simpozionul Global de Conducere.

Websites:  HanySoryal.com and GlobalThriveGroup.com

Traducere de Gabriela August