Oferă copiilor tăi o experienţă de neuitat în Taberele „Timpul Bibliei” 2018


A venit mult aşteptat vacanţă şi nu ştiţi ce activităţi utile să puneţi în agenda copiilor dvs? Vreţi să le oferiţi o vacanţă de neuitat, în care să petreacă timpul util şi distractiv? Atunci aceasta ar fi o ofertă potritivită pentru dvs. Asociaţia „Timpul Bibliei” vă oferă locuri în taberele de vară pentru copii, adolescenţi şi tineri.

Aventurile pregătite de echipa „Timpul Bibliei” sunt găzduite de Centrul Creştin „Onisim” din localitatea Moara de Pădure, Comuna Băişoara, judeţul Cluj-Napoca. Cu o experienţă de 12 ani în domeniu şi peste 300 de copii care au reuşit să exploreze programele „Timpul Bibliei”, în vara 2018, participanţii pot participa la cele trei ture în următoarele perioade:

Tabără de engleză cu lideri nativi din Marea Britanie, în perioada 2-7 iulie 2018. Invitatul special este misionarul Tim Gooding, care împreună cu o echipă, vor pregăti toate activităţile, inclusiv meniul taberei tipic stilului englezesc. Evenimentul cu tema: „O viaţă fără regrete” are la baza studiului viaţa lui David şi se adresează adolescenţilor cu vârsta +14.

Pot participa adolescenţii care au cunoştinţe minime în limba engleză şi vor să exerseze nivelul de comunicare. Preţul taberei constituie 250 de roni şi include transportul din Cluj-Napoca, cazarea şi mâncarea pentru toată durata taberei. La pachet, participanţii se vor bucura de activităţi, jocuri, studii şi prieteni noi. Pentru mai multe detalii, urmăriţi evenimentul Facebook | English Speaking Camp AICI!

Tabăra pentru copii cu vârsta de +8 ani se desfăşoară în perioada 6-11 iulie în aceeaşi locaţie. Micuţii vor învăţa cum să trăieşti: „Mic în ochii mei, mare în ochii lui Dumnezeu” din experienţa lui Ghedeon. Costul taberei este de 250 de lei şi include transportul din Cluj, până în tabără, cazarea şi mâncarea pe parcursul perioadei de odihnă. Oferiţi copilului dvs o experienţă de neuitat prin „Timpul Bibliei” şi prieteni noi. Pentru cele mai noi anunţuri urmăriţi evenimentul Facebook | Tabăra Copii AICI!

Tabăra de adolescenţi este ultima tură din 2018 şi se desfăşoară în perioada 20-25 august pentru vârsta +14 ani. Adolescenţii vor fi provocaţi să trăiască ca şi: „Campioni pentru Isus” în baza mai multor eroi biblici. Costul taberei este de 250 de lei şi include drumul, cazarea şi mâncarea. Pentru cele mai importante anunţuri urmăriţi evenimentul Facebook | Tabăra Adolescenţi AICI!

Pentru mai multe informaţii şi detalii organizatorice puteţi urmări site-ul oficial TimpulBibliei.ro sau apelaţi la numărul de telefon 0745/024007.