Seminarul Biblic din Moldova își deschide ușile pentru o nouă generație de studenți

Seminarul Biblic din Republica Moldova dă startul campaniei de admitere pentru anul de studii 2018-2019. În perioada, 20 iunie-31 august, aplică la una din programele seminarului pentru a descoperi comorile ascunse ale Bibliei și frumusețea unei trăiri creștine.

Seminarul oferă patru ani de studii gratuite în limba engleză și posibilități practice de implicare. Grila de programe cuprinde cursuri precum: teologie, apologetică, sociologie, misiologie, consiliere, viața creștină și altele.

Primul an de studii este dedicat studierii intensive a limbii engleze. Seminarul Biblic pune la dispoziția studenților profesori calificați din țară și de peste hotare.

Seminarul Biblic din Republica Moldova și-a deschis ușile pentru prima generație în anul 1994. Mai bine de două decenii, instituția a crescut și format lideri de tineret, asistenți sociali, pastori, misionari atât în țară, cât și peste hotare.

Dacă ai atins vârsta de 18 ani, vrei să îl cunoști în mod profund pe Dumnezeu, ai nevoie să îți descoperi chemarea și să îl slujești pe Dumnezeu în locul în care te-a pus, atunci Seminarul Biblic din Moldova este locul potrivit. Vino să te echipezi pentru Marea Trimitere!

Adresa seminarului: or. Chișinău, strada Cuza Vodă 17/6. Mai multe detalii puteți găsi pe moldova-seminary.org sau pe pagina oficială de Facebook | Moldova Bible Seminary

Mai multe detalii vedeţi în reportajul video.

Scrie un comentariu

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine