Reîncarcă-ți bateriile la Grace Youth Camp 2018

Vara asta nu îți fă alte planuri! În perioada 23-28 Iulie, Tinerii Harul Lugoj te provoacă să îți reîncarci bateriile alături de ei la Grace Youth Camp 2018! Tabăra destinată tinerilor cu vârsta de 15+ este găzduită la Groși, o locație minunată lângă Margina.

Organizatorii promit momente profunde de studierea Cuvântului lui Dumnezeu, alături de invitați speciali. Totodată, distracția vine la pachet. În fiecare zi, te vei bucura de bătaie cu apă, foc de tabără în fiecare seară alături de marshmellows și sunetul acordurilor de chitară, jocuri distractive, competiții de fotbal, volei, ping pong, orientare turistică.

Scopul taberei urmărește transformarea noastră într-o generație de tineri schimbați prin Cuvânt, dar și de a consolida relațiile prin activități interesante. Vârsta minimă pentru a participa este de 15 ani. Taxa este de 250 lei pe săptămâna (cazare în cabane, 3 mese pe zi).

Pentru înscrieri și alte detalii sunați la numărul 0729887457. Pentru mai multe detalii, urmăriți pagina de Facebook | Tineret Harul Lugoj.