Festivalul Copiilor „Cartea Cărților” la Briceni VIDEO

Vara 2018 are altă culoare pentru copii din orașul Briceni. Peste 150 de copii de la frontiera țării au petrecut patru zile memorabile pe aleea Independenței alături de eroii Cartea Cărților! În perioada, 4-7 iulie, Biserica Calea Vieții au oferit copiilor din oraș clipe inedite la Festivalul creștin d evară pentru copii Cartea Cărților. Ghizii aventurilor au fost Cris, Joys și Memo.

Serile sufocante de iulie au fost petrecute în preajma havuzului din centrul orașului unde copii au vizionat filmul Cartea Cărților, au învățat lecții importante din Biblie, au creat lucrări inedite la mâini dibace, au antrenat mușchii la stația de sport și au avut parte de emoții colorate la stația de picturi pe față.

Timp de patru zile, copii au călători alături de eroii Cartea Cărților prin paginile Bibliei învățând despre:

  1. Nașterea Domnului Isus
  2. Minunile Domnului Isus
  3. Isus slujitorul la Cina cea de taină
  4. Răstignirea și învierea lui Isus

Festivalul Copiilor este o tradiție a Bisericii Calea Vieții aflat la a 8-a ediție, dar în premieră a fost desfășurat sută la sută după programul Cartea Cărților. Pe fundalul hitului verii Poemul Mântuirii, copii au exprimat în ritm de dans dorința de al sluji pe Dumnezeu și au cerut ca Isus cel răstignit, înviat și înălțat să le schimbe inima.

Din luna august, copii din Briceni vor continua aventurile prin Cartea Cărților, la clubul Way Life Chids după programul Academia Cartea Cărților.