Tabăra Trăiește Altfel – iReversibil 2018

Vrei să profiți din plin de această vară. Folosește timpul sănătos. Înscrie-te la ediția 2018 a taberei „Trăiește Altfel -iReversibil”. Evenimentul este organizat de tinerii Bisericii Filadelfia Oradea, în perioada 27 iulie – 3 august, în localitatea Șuncuiuș, jud. Bihor.
De data aceasta vă invităm alături de noi la o săptămână în care vom încerca să oprim timpul în loc, să avem o perioadă de cântărire spirituală sau altfel spus, să revenim la esențe.
Cu fiecare zi, oră, minut sau secundă ai mai decupat o bucațică din timpul pe care Dumnezeu ți l-a dăruit pe acest pământ. Folosit bine sau nu, productiv sau din contra, tot ceea ce ai făcut până acum a devenit istorie! Iar acest fapt naște o întrebare: Dacă ești chemat, ești gata?
Poate de multe ori ajungi să te întrebi dacă merită? Sau mai mult de-atât, dacămai merită să crezi? Ești copleșit de cotidian, parintpă nu te înteleg iar pe lângă asta, nu înțelegi rostul efortului pentru o viață atât de efemeră?
Vrem ca această tabără să reprezinte un STOP din tot ceea ce faci, o autoanaliză a stării tale și o echipare cu tot ceea ce ai nevoie pentru a fi gata de zbor.
Printre invitații din acest an, îi amintim pe Ghiță Mocan, Tică Ulici, Duțu Mărgăian, Adi Mocan, Oli Oniga, Liviu Trifa etc.
Rămâneți aproape de noi, deoarece vom reveni cu alte detalii pe parcurs
Până atunci: SAVE THE DATE și dă vestea mai departe!
Înscrie-te acum pe traiestealtfel.com sau urmărește toate update-urile în timp real pe evenimentul Facebook|iReversibil