Jurnal de Misiune: Peste 750 noi convertiți au încheiat legământ în apa botezului în Cambodgia

Ecourile Evangheliei răsună în pustiul cultural și spiritual al Asiei. Sămânța semănată iarna, aduce o recoltă mare vara. Trezirea din Cambodgia se conturează tot mai mult și puterea Evangheliei transformă sute de vieți și îi aduce de la moarte la viața veșnică.

În turneul evanghelistic din iarna lui 2018, Misiunea Speranța a cucerit sute de inimi și în Cambodgia. Pe data de 08 Martie 2018 o echipă a Misiunii Speranța a organizat un concert evanghelistic în localitatea Kirivong, situată în partea de sud a Cambodgiei, la doar 8km de granița cu Vietnam. Evanghelizarea a fost realizată la cerința guvernatorului local, care deși este budist, a apreciat implicarea spirituală și socială a familiei Claudiu și Cristina Moisă, misionari români, în beneficiul comunității lor, implicare despre care au relatat posturile naționale de televiziune și presa locală.
La eveniment au participat peste 2500 de persoane dintre care 700 și-au predat viața Domnului Isus în urma ascultării mesajului Evangheliei propovăduit de fratele Claudiu. Acestor suflete li s-au adăugat și altele de la evanghelizările ulterioare din zona rurală. Pe 19 iunie 2018 în stațiunea turistică Kep, Cambodgia, misionarul Rev. Claudiu Moisă împreună cu păstorul Petru Oros au oficiat slujba botezului în apă a peste 750 suflete care au încheiat legământ cu Domnul și L-au mărturisit public pe Hristos ca singurul Domn și Mântuitor.
Rugați-vă pentru ca familia Moisă Claudiu și Cristina să aibă toate resursele necesare pentru ucenicizarea acestor noi creștini, care acum fac parte din cele 33 de biserici pe care misionarii noștri le-au plantat și sunt afiliate organizației „HOPE MISSION IN CAMBODIA”, lansată oficial în iarna 2018 și condusă de familia Moisa.
Pentru informații și donații puteți contacta misionarii români la adresa de email: