Conferința pentru Familiști cu Viorel Iuga, la Vatici, Republica Moldova 


Sub motto-ul: „Cât despre mine, eu și casa mea vom sluji Domnului“, în perioada 14-18 august 2018, Tabăra „Speranța“ din Vatici, Orhei, Republica Moldova, găzduiește Conferința pentru Familiști 2018. Invitatul special al evenimentului este pastorul, autorul a peste 50 de titluri de carte pentru familie și președintele Uniunii Baptiste din România, Viorel Iuga.

În baza titlurilor „O căsnicie binecuvântată“, „Familii de Nota 10“, „Bărbăția Autentică“, „Comunicare de nota 10“ și alte titluri dedicate familiei, participanții vor descoperi portretul familiei așa cum a conceput-o Dumnezeu.

Timp de patru zile, familiștii sunt invitați să zidească relația lor de cuplu, să își evalueze calitatea relației lor, să își vindece rănile și să cunoască bucuria deplină a unei familii ancorate în Cristos.

Nu pierdeți o oportunitate de a cunoaște binecuvântarea deplină, dăruită de Cuvântul Adevărului, care sfințește, zidește, unește și binecuvântează sufletește. Construiți împreună cu Dumnezeu un cămin durabil și împlinit.

Aflați de la pastorul Viorel Iuga cum să răspundeți la provocările dificile ale vremii împotriva familiei, cum să faceți față atacurilor diavolului prin sistemul secular care subminează autoritatea familiei și cum să rămâneți UNA din El, prin El și pentru El!

Pentru mai multe detalii apelați: 078382894