Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă

Will Graham îl va interpreta pe bunicul său într-un nou film ce va fi lansat în curând

Predicatorul Will Graham mărturiseşte că oamenii i-au spus toată viaţa că arată şi vorbeşte întocmai ca bunicul său, Billy Graham, aşa că n-a putut să rateze şansa de a-l interpreta pe faimosul evanghelist într-un film ce se va lansa în curând în cinematografele din Statele Unite.

Filmul care se numeşte „Path to redemption” (Drumul spre răscumpărare) este o continuare a filmului „Unbroken” care a apărut în 2014, şi spune povestea adevărată a lui Louis Zamperini, un sportiv olimpic şi erou în al Doilea Război Mondial, care a venit la credinţa în Isus Hristos după ce a participat la una dintre evanghelizările lui Billy Graham din anul 1949.

Billy Graham, care a trecut la Domnul în februarie anul acesta, a devenit cunoscut în toată lumea prin evanghelizările pe care le-a ţinut în toată lumea şi la care au participat milioane de persoane, a fost supranumit „pastorul Americii”.

În film, Will Graham îl va interpreta pe bunicul său şi va predica una dintre predicile lui. „Să-i văd pe toţi aceşti bărbaţi şi femei îmbrăcaţi în haine specifice epocii,  este ceea ce bunicul a văzut în 1949. Să trăiesc acest sentiment a reprezentat ceva special pentru mine,” a spus Will Graham.

Graham spune că deşi munca unui actor poate fi foarte stresantă, totuşi să-l interpreteze pe bunicaul său a reprezentat „o adevărată onoare.” El spune că şi-ar fi dorit ca bunicul său să fi trăit să vadă şi el filmul. „Ştia că acest film se face, însă Domnul a avut alte planuri pentru el.”

Întocmai ca şi bunicul său, Will Graham este evanghelist şi colindă lumea cu mesajul lui Hristos. „Ca şi tatăl şi bunicul meu, mă simt binecuvântat să răspund chemării de a fi evanghelist. Nu este dorinţa mea să ajung să fiu celebru ca ei, vreau doar să plac Domnului prin ceea ce fac şi El va purta de grijă pentru tot,” a mai spus Graham.

Sursa: CBN News

Baptiștii din România - Pionierii - Mihai Ciucă