Prima tabăra marca „Cartea Cărților“ în sudul Republicii Moldova! 

În perioada, 13-18 august, copii din localitatea Vulcănești, din Republica Moldova, vor trăi o săptămână de aventuri prin filele „Cartea Cărților“ alături de Cris, Joy și Memo. Evenimentul este găzduit de Centrul Creștin pentru Copii „Perla“ din Vulcănești. Cu o istorie de cinci ani de activitate, Centrul „Perla“ este locul unde copii din orice pătură socială își găsesc activități interesante și jocurile preferate.

Echipa formată din lideri din toate colțurile țării, va ghida copii cu vârsta cuprinsă între 5-12 ani prin situații dificil de rezolvat, arătându-le soluțiile oferite la aceleași probleme cu veacuri în urmă în Biblie. Copii vor fi încurajați să trăiască valori precum:

  1. Disciplină și ordine
  2. Țintește un scop în viață
  3. Prietenia adevărată
  4. Iertarea
  5. Mulțumire

Pe agenda taberei de zi, liderii și copii vor petrece timpul în laudă și închinare, studiu biblic, activități sportive, jocuri intelectuale, lucrul manual și multe altele. Copii vor învăța să fie adevărați eroi în generația lor, manifestând bunătate, mulțumire, iertare și compasiune față de cei din jur.

Tabăra de zi se desfășoară după scenariul programului „Salvatorii“ elaborată de CBN Emanuel din Kiev.

Într-o lume asigurată financiar, dar orfană emoțional. O generație care crește și este educată prin skype, cu părinți plecați de mulți ani peste hotare sau familii destrămate, unde copii nu au suficientă atenție sau educație, misiunea noastră este să le arătăm dragostea Domnului Isus.

Vă rugăm să susțineți această cauză în rugăciune. Rugați-vă pentru creativitate, energie și priceperea echipei de lideri să le dăruiască cuvintele și afecțiunea necesară. Rugați-vă pentru mintea și inimile deschise ale copiilor să descopere adevărata dragoste și adevăratul prieten în orice situație din viață – Isus. Rugați-vă pentru localitatea Vulcănești și Republica Moldova să fie cucerită de cuvintele Cărții Cărților și să guste din bunătatea Împărăției Evangheliei.