Trei seri speciale cu Viorel Iuga la Hîncești, Republica Moldova

În perioada, 7-9 septembrie, pastorul și autorul Viorel Iuga conferențiază la Hîncești, Republica Moldova cu genericul: „Bunătatea lui Dumnezeu – o seară dedicată sufletului tău”. Întâlnire vor începe în fiecare seară la ora 17:00 și sunt găzduite de Casa de Cultură a orașului Hîncești.

Vineri seara este dedicată tuturor membrilor din comunitatea evanghelică. Sâmbătă este o seară dedicată tinerilor creștini, iar duminică este un mesaj evanghelistic dedicat celor care au nevoie să audă Vestea Bună a Evangheliei și să se întâlnească în mod personal cu Domnul Isus.

Echipa ȘtiriCreștine.ro vă provoacă să vă rugați pentru aceste evenimente și să promovați anunțul pe rețelele de socializare și printre prieteni. Anunțați pe cei din zonă și alte localități. Dacă sunteți în apropiere, nu pierdeți o nouă întâlnire cu pastorul Viorel Iuga!

Viorel Iuga este președintele Uniunii Baptiste din România și președintele Alianței Evanghelice Române. A scris peste 90 de titluri de carte pentru familiști, tineri, pastori și alte categorii. Este pastor onorific la Biserica Baptistă „Speranța” din Arad și conferențiar pe tema familiei.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home3/stiric/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107