Seminar de studiu biblic: „Cum să știi dacă ai viață veșnică?” în impresii și imagini FOTO

De la mic și pân la mare, toată lumea-n echipare! Așa a fost weekend-ul din perioada, 7-9 septembrie, pentru familia Bisericii „Buna Vestire” din Chișinău. Părinți cu copii mici, tineri, bătrâni și maturi, s-au refugiat timp de trei zile din tumultul orașului pentru a descoperi tainele Cuvântului lui Dumnezeu la tradiționalul seminar de toamnă pentru creștere spirituală. La evenimentul găzduit de Centrul Creștin „Torța Credinței” din Horjăști, raionul Hîncești s-a studiat subiectul „Cum să știi dacă ai viață veșnică?” în baza epistolelor 1, 2, 3 ale apostolului Ioan.

La seminarul predat de familia Anastasia și Vasile Filat, directorii Misiunii Precept Ministries Eurasia au participat membrii bisericii „Buna Vestire”, membrii punctelor de misiunii și prietenii acestora, care iubesc Cuvântul lui Dumnezeu și au dorit să se apropie mai mult de El. Au fost studiate primele două lecții. Toți doritorii pot continua studiul acesta în 5 din grupele bisericii „Buna Vestire” la Chișinău, Strășeni sau Bardar.

„Am reușit să trecem primele două lecții din manual și am predicat câte un mesaj în baza lor. Mesajul va fi publicat în format video pe canalul MCTV pe YouTube AICI. Mă bucur pentru toți credincioșii care au venit și mulțumesc Domnlui pentru Cuvântul Lui pe care ni l-a descoperit și a produs în inimi schimbare. Au fost luate multe decizii importante. La urmă ne-am rugat să le aducă Dumnezeu la îndeplinire pe toate și să ne dea putere să ne facem partea noastră. În 5 din cele 15 grupe de studiu biblic în care studiază membrii bisericii se va preda în continuare cursul pe care l-am început la seminarul acesta. Vă invit să vă alipiți, iar pentru informații privitoare la adresa și ora când sunt ținute grupele contactați pe diaconul Nicolae Grigoriu (068060601)”, ne-a împărtășit cu bucurie emoțiile trăite alături de membrii bisericii pastorul Vasile Filat.

Participanții au mulțumit pentru învățătură și organizare, pentru că au petrecut un timp frumos împreună cu familia și ucenicii în studierea Cuvântului lui Dumnezeu:

„Cuvântul Domnului este scump inimilor noastre, iată de ce, am dedicat 2 zile pentru studierea aprofundată a Bibliei, 1, 2, 3 Ioan. Ioan mai este numit și apostolul dragostei, pentru că în toate cele 3 epistole pe care le scrie credincioșilor, le spune că cei ce au cunoscut dragostea lui Dumnezeu vor iubi frații în Hristos, fără egoism, urmărind binele aproapelui. Aceste 2 zile am petrecut și un timp frumos cu familia! Mulțumim Domnului pentru înțelegerea în Cuvânt și organizatorilor!”, ne-au împărtășit familia Tatiana și Petru Ciobanu.

„Şi noi cu copiii şi ucenicii noştri am studiat cu atenţie aceste epistole şi am luat decizii importante pentru noi. Aceste seminare sunt de o mare importanţă pentru orice credincios care doreşte să ramână în lumină şi să nu alunece. Ne-am bucurat de un timp foarte plăcut cu surorile şi fraţii din biserică. Mulţumim mult, Vasile şi Anastasia Filat!”, a declarat Natalia Boicu.

„Cu adevărat aceste zile au fost foarte prețioase. Vă mulțumesc mult pentru grija pe care ne-o arătați și că stăruiți mereu să ne dați învățătură sănătoasă ca să creștem în cunoaștearea Sfintelor Scripturi. Mulțumim mult pentru timpul ziditor!”, a exprimat Elena Filat.

Biserica „Buna Vestire” din Chișinău organizează de două ori pe an astfel de seminare de creștere spirituală, primăvara și toamna. În ianuarie 2019, de pe 2 până pe 12, Vasile Filat va preda sesiunea Evanghelia după Luca pentru pastori, slujitori ai Bisericii, lideri de studiu biblic, profesori de școală duminicală, studenți ai Școlii Internaționale de Misiune – Precept Ministries Eurasia.

Detalii despre sesiune și condițiile de înscriere la telefonul: +373069966779 sau la adresa de e-mail: info@precept.md.

Autor: Irina Panainte

Autor Foto: Adrian Blajinschi

Scrie un comentariu

Abonează-te la buletinul nostru de
știri creștine