Întâlnire de tineret alături de grupul Continental: „De dragul chemării Lui” la Paris

Grupul Continental continuă să sărbătorească aniversarea de 20 de ani sub genericul „De dragul chemării Lui” într-o serie de întâlniri în diaspora. Luni, 1 octombrie 2018, Biserica „Lumina Lumii” din Paris este gazda întâlnirii de tineret. Alături de grupul Continental, este invitat pentru vestirea Cuvântului lui Dumnezeu pastorul Doru Popa de la Sibiu.

Evenimentul începe la ora 19:30 pe adresa: Rue du Vieux Saint Denis, Noisy-le-Sec, 93130 (urmăriți indicatorul „Cité Administrative 2”), pentru cei care vor veni cu mașinile.

Metroul 5: Stația Bobigny Pablo Picasso;
RER E: Stația Noisy-le-Sec;
Bus 303, 234, 146: Stația Cité Administrative, pentru transportul în comun.

Dacă sunteți în zonă, nu pierdeți o seară de suflet alături de tinerii români de la Biserica „Lumina Lumii” din Paris, Grupul Continental și pastorul Doru Popa. Veniți să sărbătoriți alături de organizatori și invitați bucuria „De dragul chemării Lui”, aflați mărturii impresionante din istoria celor două decenii pe câmpul Evangheliei și descoperiți frumusețea părtășiei sufletului românesc la Paris.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home3/stiric/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107