Caravana Libertății a lansat provocarea „Hai La Referendum” la Arad

Caravana Libertății născută în inima câtorva români la umba Colosseumului din Roma, unde milioane de creștini și-au dat viața, a pornit să colinde țara. Startul provocării „MiHai La Referendum” a început la Arad, în vestul României, unde inițiatorul ideii Mihai Neamțu și-a petrecut copilăria. Echipați cu cărți, pliante, informații și dovezi pro-referendum, scriitorul Mihai Neamțu a decis să petreacă ultimele zile dinaintea Referendumului colindând România și împărtășit cu toți românii șansa istorică de a spune un ferm DA pentru Familie!

Astfel un autocar, frumos decorat cu sloganele pro-referendum va trece de la un capăt de țară la altul și va încuraja românii din marele orașe și satele României să meargă sâmbătă și duminică la urne.

„La o discuție cu prietenii în umbra Colosseumului și cu ajutorul unor antreprenori generoși am reușit într-un timp record să echipăm acest autocar. Este o reală minune. În câteva zile am găsit și autocarul necesar și șoferul, iar acum suntem pe drumurile României să spunem oamenilor cât de important este să folosească corect această șansă istorică, de a spune DA pentru viitorul Familiei! Am dat startul la Arad, facem popas la Timișoara, Sibiu, Alba Iulia și încheiem cu o conferință joi seara la Cluj-Napoca. Vom împărtăși cu oamenii bucuria firească de a fi liber în țara ta. Ce vom face în aceste zile este un exercițiu de libertate. Le vom aminti că s-a murit pentru ca noi să fim liberi, de aceea trebuie să luptăm ca să nu pierdem această libertate! Să fim liberi, înseamnă să alegem. Să alegi înseamnă să duci o povară, povara responsabilității. Să alegem ce fel de țară vrem să avem, să alegem ce fel de copii vrem să creștem. Suntem aici pentru a le spune oamenilor că apărăm firescul. Suntem antrenați în această acțiune pentru țară, pentru familie, pentru viitor”, a declarat pentru ȘtiriCreștine.ro, scriitorul Mihai Neamțu.

Popasurile din fiecare oraș vor fi marcate de evenimente publice în care vor fi combătute falsurile țesute în jurul referendumului, unde oamenii pot primi răspunsuri la toate întrebările lor legate de această inițiativă civică în care trebuie să fie implicat fiecare român.

Echipa ȘtiriCreștine.ro vă cheamă să Fiți Informați! Nu lăsați acest moment istoric să treacă pe lângă voi. Protecția generației de mâine, depinde de responsabilitatea noastră. Iar joi, 4 octombrie, vă chemăm la post și rugăciune pentru România, pentru Referendumul de revizuire a Constituției.

Pentru mai multe detalii urmăriți evenimentul Facebook | Referendumul pentru Familie 2018