Trăiește Apologetic – provocarea RZIM pentru studenții români (VIDEO)

De multe ori, cea mai puternică armă în calea evanghelizării stă în teama de ridicol a celor care ar trebui să ducă Evanghelia „până la marginile Pământului”. Însă creștinul cu adevărat liber trebuie să își asume că libertatea înseamnă și asumarea unui adevăr care poate să doară.

Să nu lăsăm frica și conformismul să ne împiedice să spunem adevărul răspicat, chiar și atunci când acesta doare. Pentru că, după aceea, întotdeauna putem continua cu un mesaj al dragostei, al speranței, al unui viitor veșnic, alături de Cel în care credem.

Anii studenției nu sunt destinați doar acumulării de abilități și informații, ci și construirii de relații. Profită de statutul tău de student creștin și învață cum să îți aperi credința într-un mod eficient. Altfel spus, pregătește-te să fii un student care #TrăieșteApologetic.

La început de nou an universitar, Vlad Criznic ți-a pregătit cinci sfaturi care să te ajute în provocarea de a fi un student care știe ce crede și e pregătit să își apere credința în fața colegilor și prietenilor săi.

#TrăieșteApologetic

Sursa: RZIM România