Starul NBA, Jonathan Isaac și-a mărturisit public credința și lecțiile învățate după întâlnirea personală cu Isus

Jonathan Isaac și-a mărturisit public credința în Isus și a împărtășit lecțiile învățate pe platformele de socializare și la un post de televiziune. El a dezvăluit lecția pe care a învățat-o din momentul în care și-a predat viața lui Isus, relatează The Christian Post.

„Lucrul cel mai important care s-a întâmplat în viața mea în ceea ce privește întoarcerea mea la Isus este că, înainte de a lua decizia, eram atât de preocupat de toate lucrurile trecătoare, cluburi cu băieții, distracție, prietenii etc. Acum, tot ceea ce văd este numai ce am câștigat, și toate acestea depășesc atât de ușor ceea ce credeam că trebuie să îndeplinesc ca să fiu bărbat”, a adăugat Isaac.

Atletul în vârstă de 21 de ani a crescut într-un mediu creștin, dar până acum nu a avut o relație personală și reală cu Dumnezeu. Isaac a fost recent invitat la o conferință la JUMP Ministries Global Church din Orlando, Florida, unde a răspuns deschis la mai multe întrebări, printre care: „de ce îți trebuie credința pentru a te maturiza?”.

„De ce credință în Isus nu mi-a controlat faptele? Am început să urăsc locul unde eram, pe scaunul șoferului, eu conduceam, iar acum, sunt în dreapta, am cedat locul de la volan lui Isus și a Duhului Sfânt, Dumnezeu îmi conduce viața”, a mărturisit starul NBA.

Isaac a subliniat versetul popular, Ioan 3:16 și l-a asemănat cu transformarea sa. Scriptura spune: „Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, încât L-a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţă veşnică”.

Isaac a fost suficient de curajos ca să-i invite și pe coechipierii săi să-l audă predicând din Cuvântul lui Dumnezeu; totuși, nici unul dintre ei nu s-a arătat interesat de lucrul acesta.

„Mi-am invitat coechipierii, și acesta a fost cel mai înspăimântător lucru pe care l-am făcut vreodată, nici unul nu a venit, dar am făcut pasul și i-am invitat”, a spus Isaac în timpul predicii sale.

A ezitat totuși înainte de a-i invita, era nehotărât dacă ar trebui sau nu să îi aducă pe colegii săi la prima predică.

„Vreau să fiu parte din această echipă, vreau să mă iubească, cu adevărat, am scris mesajul și l-am șters, l-am scris și l-am șters, l-am scris și l-am șters, în cele din urmă, mi-am spus: Știi ce? Nu e vorba de mine, trebuie să ies din ecuație, trebuie să fac ceea ce Dumnezeu îmi spune să fac”, a declarat Jonathan Isaac în mesajul său.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home3/stiric/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107