Seară de rugăciune: „A doua șansă” la Biserica „Lumina Lumii” din Paris

Luni, 8 octombrie, tinerii Bisericii „Lumina Lumii” din Paris își dau întâlnire pentru o seară specială de rugăciune. Momentul special începe la ora 19:55, iar pe agenda lui vei avea parte de închinare prin muzică și rugăciune.

Nu lipsește nici tradiționalul mesaj biblic cu tema: „A doua șansă”! Indiferent de starea care o ai, situația în care te afli, în Dumnezeu tot timpul avem a doua șansă! Vino alături de tinerii diasporei din Paris să afli ce are Dumnezeu special pentru inima ta.

Găsiți locația la următoarea adresă:

Rue du Vieux Saint Denis, Noisy-le-Sec, 93130 (urmăriți indicatorul „Cité Administrative 2”), pentru cei care vor veni cu mașinile.

Metroul 5: Stația Bobigny Pablo Picasso;
RER E: Stația Noisy-le-Sec;
Bus 303, 234, 146: Stația Cité Administrative, pentru transportul în comun.

Dacă ești departe de casă sau ai un prieten în Paris, trimite-i acest anunț. Profită în fiecare seară de luni să petreci două ore prețioase cu cei care vorbesc aceeași limbă și care îți pot oferi suportul emoțional și spiritual de a fi mai rezistent la ostilitatea străinătății.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home3/stiric/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107