Conferința Națională: „De la succes la semnificație”

Felicitări pentru decizia ta de a fi parte din mișcarea națională „Sare și Lumină”! A doua ediție se numește „De la succes la semnificație”.Participi la evenimentul de certificare pentru a deveni facilitator Sare & Lumină. Vei învăța împreună cu noi cum să folosești întrebările de coaching, care, folosite corect, aduc putere discuțiilor dintr-un grup mic și te ajută să te conectezi, să adaugi valoare și să-L împărtășești pe Hristos prietenilor din sfera ta de influență!

Conferința are loc Sâmbătă, 13.10.2018, între orele 08:30 – 17:30!

Prețul individual este de 70 de lei, iar plata se face către Asociația Alege Viața, CUI 4888424, în contul deschis la Banca ING OPERA Bucureşti; Cont Bancar: RO22INGB0001008170708910 cu mențiunea: Eveniment De la succes la semnificație. Participarea ta este asigurată doar după confirmarea plății.

Prețul de grup (60 lei de persoană) se oferă pentru minim 5 persoane. Înscrierea este individuală, dar dacă ești într-un grup, responsabilul de grup va trimite numele tuturor într-un e-mail către office@l4k.org

Dacă ești student/ă și vrei să ai o influență pozitivă printre colegii tăi, îți oferim un preț special de doar 50 de lei. În acest caz, trebuie să te prezinți la eveniment cu carnetul de student.

Atenție: sunt disponibile doar 70 de locuri! Primii 70 care vor face plata vor avea locurile asigurate! Costul include prânzul, pauzele de cafea, materialele și sala.

Mulțumim!
Echipa Sare & Lumină România!

Vedeți mai multe detalii despre eveniment, locație, agendă și răspunsuri la alte întrebări care vă interesează pe pagina evenimentului Facebook | De la Succes la Semnificație.