India încalcă dreptul constituțional: 271 de creștini puși sub acuzații false

Nimeni nu ar trebui să fie persecutat din cauza credinței lor. Cu toate acestea, în India, autoritățile au acuzat recent 271 de creștini că încearcă să-i convertească ilegal pe hinduși și să-i facă să-și închidă locul de închinare. Din păcate, astfel de cazuri nu sunt incidente izolate, relatează ADF Internațional.

În India, vedem un climat din ce în ce mai ostil față de minoritățile religioase. În ciuda unei bogate tradiții și a unui cadru juridic care să susțină libertatea conștiinței și dreptul de a practica, de a profesa și de a promova religia pe care o alege fiecare, minoritățile religioase din India se găsesc frecvent victime ale violenței din motive religioase.

Ieri, ADF India a înaintat o petiție în fața tribunalului indonezian Allahabad din Uttar Pradesh pentru a proteja dreptul de a se aduna liber pentru a se închina.  Dar, comunitatea internațională trebuie să se trezească de la ceea ce se întâmplă în India și în întreaga lume.

Lucrăm cu Națiunile Unite și cu alte instituții internaționale pentru a fi vocea celor fără glas.

Ne puteți ajuta să protejăm pe cei persecutați și să fi un avocat pentru creștinii care suferă din cauza credinței lor prin faptul că te alături și tu campaniei „Sunt și eu om, nu-i așa?” Mulțumesc, este provocarea și mesajul transmis de directorul executiv ADF Internațional, Paul Coleman.