Un fost satanist avertizează: nu vă expuneți copiii influenței Halloween-ului!

Un fost satanist spune că Halloweenul nu ar trebui să fie sărbătorit, deoarece deschide o ușă pentru diavol ca să-ți blesteme familia.

În timp ce ,,febra’’ Halloween pare să atingă America în fiecare an pe 31 octombrie, doar 13% dintre creștinii din S.U.A. sunt de acord cu celebrarea acestei sărbători.

John Ramirez, un fost satanist, care era un preot de rang înalt în cultul închinării la Diavol, îi avertizează pe toți împotriva sărbătorii de Halloween, deoarece deschide ușa demonilor.
Ramirez crede că sărbătoarea, ce a vrut inițial să fie o amintire a morților, aparține Diavolului și celor ce îi sunt credincioși și spune că odată ce sărbătoriți Halloweenul, familiile ar putea fi blestemate pentru generații la rând.

Într-un interviu acordat CBN News, Ramirez a declarat: „Am fost general al împărăției întunericului în domeniul vrăjitoriei. Stăteam de vorbă cu Diavolul așa cum vorbesc cu voi astăzi. Uneori oamenii spun: ,,Am sărbătorit Halloween-ul acum 10 ani sau am făcut asta acum 15 ani sau acum 20 de ani”…dar ușa e încă deschisă. Prin faptul că ai participat la această sărbătoare ți-ai blestemat familia trei, patru generații de atunci înainte. Trebuie să fim conștienți de faptul că este un blestem.”

„Dacă în trecut ai făcut asta, trebuie să te întorci, în rugăciune, la acel moment și să renunți la el în numele Domnului Isus Hristos. Roagă-l pe Dumnezeu să te ierte, să aibă milă și să închidă acea ușă, astfel încât întreaga ta familie să scape de acestă influență întunecată”.

Cu toate acestea, pastorul Alan Rudnick crede că este potrivit pentru creștini să sărbătorească Halloweenul.

Rudnick a scris pe blogul său: „Halloweenul este adesea asociat cu conceptul păgân de Samhain, festivalul în care păgânii antici credeau că ușa dintre cele două lumi, celor vii și celor morții ar fi fost deschisă.”

,,Dar observăm de la celelalte sărbători, Crăciunul și Paștele, despre care unii spun că au legături păgâne, însă asta nu ne împiedică să le celebrăm.’’

Halloweenul marchează noaptea tuturor sfinților, o perioadă de omagiu adusă morților, sfinților și martirilor creștini. Sărbătorile de Halloween sunt înrădăcinate la începutul iernii galice, cunoscute sub numele de Samhai.

Samhain este un vechi festival galic ce marchează începutul iernii și sfârșitul perioadelor de recoltare.
Este celebrată în mod tradițional în perioada 31 octombrie – 1 noiembrie – la jumătatea distanței dintre echinocțiul de toamnă și solstițiul de iarnă.

Sursa: expres.co.uk