„Gustaţi şi vedeţi ce bun este Domnul” – provocare de Ziua Internațională a Bibliei 2018

„Gustaţi şi vedeţi ce bun este Domnul! Ferice de omul care se încrede în El!”. Psalmul 34:8

Din 2014 încoace, întreaga lume creștină, în perioada 12-18 noiembrie celebrează Biblia! Aşa cum se întâmplă în toată lumea, te provocăm să faci din relaţia ta cu Biblia o sărbătoare şi să împărtăşeşti această bucurie cu toţi prietenii din spaţiul virtual. În săptămâna Bibliei vrem să te provocăm să citeşti şi să distribui promisiunile, poruncile, pildele, încurajările și avertizările lăsate de Dumnezeu pentru fiecare din noi în scrisoarea lui de dragoste – Biblia!

Dacă vrei să accepţi provocarea noastră, urmează următorii paşi!

  1. Distribuie pe contul tău personal de Facebook o imagine cu Versetul Zilei
  2. Scrie o mărturie sau fă un video/LIVE cu cea mai marcantă experienţă personală în raport cu Biblia
  3. Împărtăşeşte cu prietenii reali şi virtuali proverbe şi istorii reale despre impactul Bibliei în istorie (O parte din aceastea le puteţi prelua de pe www.stiricrestine.ro)
  4. Foloseşte hashtag-urile: #BibleCelebration, #ZiuaBibliei, #Bibliaelamodă, #Citește_Mă, #ReadMe, #VersetulZilei, #IntlDayofBible #internationaldayofthebible, #IntlDayofBible2018

Am dat star provocării și abia așteptăm să vedem cum răspundeți la ea. Haideți să umplem spațiul virtual cu mesaje din Cuvântul lui Dumnezeu. Haideți să facem acest versete:

„Căci pământul va fi umput de cunoștința slavei Domnului, așa cum apele acoperă fundul mării” – Habacuc 2:14

Dacă aveți o experiență inedită cu Biblia și vreți să o împărtășiți cu alții, scrieți-ne la contact@stiricrestine.ro și noi o vom publica pe site!