Provocarea 2018: „Ridică-te, femeie”, la Biserica Sens, Cluj-Napoca

Duminică, 18 noiembrie, Biserica Sens invită femeile de orice vârstă și din orice denominațiune la o un eveniment unic. Conferința „Ridică-te, femeie!” este un mesaj ce vizează problemele reale cu care femeile din mediul creștin se confruntă astăzi. Evenimentul provoacă femeile din această generație să găsească soluții în Cuvântului lui Dumnezeu, cu vorbitoarea Simona Pop Vancea.

Simona Pop Vancea este activă în viața socială și culturală creștină, fiind implicată la tot mai multe evenimente creștine. Începând cu 2005 a fost producător și realizator al unui număr mare de emisiuni creștin culturale, la diverse studiouri creștine din țară: RTN Media, Sens Media și Ciresarii TV. Colaboarează de câțiva ani cu Fundația Clinica Provita, fiind MC la diverse evenimente publice pe care aceștia le organizează, conferințe publice, Marșul pentru viață, Cina pentru viață. Pe lângă viața profesională pe care o are, este soție de pastor, mama a doi copii și dacă o caracterizează ceva, acest lucru este discreția. Preferă să vorbească despre ceea ce Dumnezeu a făcut în viața ei.

Pe lista invitaților se mai numără și reprezentanți de la Fundația Clinica Pro Vita.

„Ridică-te, femeie” își dorește să fie o întâlnire de suflet de la care să plecați cu inima atinsă de prezența lui Dumnezeu. Dacă sunteți în zona de Cluj, vă încurajăm să nu pierdeți această întâlnire. Pentru mai multe detalii, urmăriți evenimentul Facebook | Conferința Ridică-te, femeie!