Dumnezeu cu siguranță lucrează în această țară: Un grup de creștini Îi cântă lui Dumnezeu la Casa Albă

Câțiva artiști creștini și lideri religioși au postat înregistrări video ale unui act spontan de laudă și închinare ce a avut loc la Casa Albă, în decursul acestei săptămâni. Întrunirea a avut drept scop oferirea de informații la zi despre inițiativele de credință introduse de Administrația Trump.

Într-un clip postat de cântărețul creștin Tauren Wells figurează un grup de lideri de închinare care cântă „Laudă Numelui Tău Isus” („What a beautiful name” de Hillsong Worship).

 

Versurile capătă o greutate aparte, dată fiind valoarea istorică a locației în care au fost intonate (traducere literală din engleză):

Ce Nume frumos este,

Ce Nume frumos este,

Numele lui Isus Hristos, Regele meu.

 

Ce Nume frumos este,

Nimic nu se compară cu acest nume,

Ce Nume frumos este,

Numele lui Isus.

 

Directorul de evenimente al grupului Bethel Music, Dominic Shahbon, și-a exprimat – prin intermediul rețelelor de socializare – bucuria și mulțumirea față de această inițiativă.

„Ce zi!” a scris pe Instagram. ”Am avut onoarea de a participa în Casa Albă la o scurtă întâlnire, împreună cu funcționari administrativi și lideri religioși. Am aflat specific despre inițiativele de credință ce iau naștere în cadrul Administrației Trump. Se petrec lucruri mărețe, fie că media recunoaște sau nu acest lucru! Pot spune că plec din Washington, D.C. mișcat, plin de speranță, și informat cu adevărul.”

„Dumnezeu cu siguranță lucrează în această țară prin Biserica Lui,” continuă Shahbon. „Haideți să fim un popor care nu lasă o zi să treacă fără a se ruga pentru Președinte și pentru această administrație incredibilă. Mulțumesc @paulamichellewhite pentru tot ce faci și pentru că ajuți ca astfel de lucruri să fie posibile. Este impresionant și sunt profund mișcat.”

De asemenea, liderii s-au rugat împreună.

Din câte se pare, această întâlnire a fost organizată de către Paula White, pastor într-o mega-biserică din Florida și președinte al bordului consultativ de credință al Președintelui Trump. Soțul ei, Paul Cain – în trecut, pianist al trupei Journey -, a fost și el prezent la întâlnire.

Cu siguranță, a fost încurajator să vedem Numele lui Isus înălțat în cea mai faimoasă clădire din America!

 

Sursa: CBN News