IMN – un cadou unic pentru România, semnat de Desiderio Quintet

COMUNICAT DE PRESĂ

IMN – DESIDERIO QUINTET

Cvintetul de corzi Desiderio Quintet lansează de 1 decembrie, „Imn”, o piesă care cuprinde cele mai reprezentative imnuri din acest moment pentru țara noastră – imnul României: „Deșteaptă-te române” și imnul Europei: „Oda bucuriei”. În an de Centenar, tinerii din Desiderio Quintet cred că și credința românilor a făcut posibilă Unirea și astfel astăzi toată suflarea românească trăiește împreună, într-un singur stat, ROMÂNIA. Așa că, alături de cele două imnuri, Desiderio Quintet cântă și piesa creștină „România, hai ridică-te” ca o rugăciune pentru poporul nostru.

Videoclipul lansat îl evidențiază și pe cel care a fost o personalitate puternică pentru România, Regele Mihai, și care a avut o credință la fel de puternică atunci când spunea: „Forța cea mai mare (a românilor n.n) care a fost și care sper că este în a redeveni este credința în Dumnezeu”.

Dorința muzicienilor din Desiderio Quintet în acest an important pentru România este ca țara noastră să își amintească momentul zero din decembrie 1989 din piața Operei Timișoara, de altfel prezent și în videoclip, când românii au îngenunchiat în fața lui Dumnezeu pentru ca El să binecuvinteze țara noastră.

Desiderio Quintet este un cvintet format din 5 tineri timișoreni și arădeni care își doresc să cânte o muzică contemporană cu instrumentele lor clasice. Savurați și alte melodii celebre, interpretate de Desiderio Quintet pe canalul lor de YouTube sau pe pagina lor de Facebook!

Detalii despre trupă găsiți pe www.desiderioquintet.ro

Persoană de contact: Daniela Jula – tel: 0763 147 470