Desiderio Quintet a lansat videoclipul piesei IMN!

Cvintetul „Desiderio Quintet” marchează Centenarul Unirii printr-o creație unică și genială chiar! Un cadou mai frumos pentru România, la 100 de ani de la Marea Unirii nu se putea. Piesa instrumentală este un mix dintre cele mai reprezentative imnuri pentru această zi de 1 decembrie.

Playlist-ul pieselor de suflet pentru Ziua Națională a României se completează cu o creație instrumentală, însoțită de o videoclip cu momentele cheie din istoria României! Grafica și personalitățile care apar în secvențele video dau greutate și o emoție inedită ochiului și urechii care vor savura acest conținut.

Coloana sonoră cuprinde Imnul României: „Deșteaptă-te române” și imnul Europei: „Oda bucuriei”. Tinerii din Desiderio Quintet cred că și credința românilor a făcut posibilă Unirea și astfel astăzi toată suflarea românească trăiește împreună, într-un singur stat, ROMÂNIA. Așa că, alături de cele două imnuri, Desiderio Quintet cântă și piesa creștină „România, hai ridică-te” ca o rugăciune pentru poporul nostru.

Vă invităm să le savurați cu plăcere creația, iar săptămâna viitoare vă povestim detalii din culisele acestei producții!

La mulți ani România!