Curs „Bazele relațiilor creștine” la Școala Kairos, Suceava

În perioada, 11-13decembrie, Școala de Misiune Transculturală Kairos invită toțidoritorii la un eveniment unic. Cursul „Bazele relațiilor creștine” susținut de Simon Marshall, directorul Colegiului Biblic Tilsley din Motherwell, Scoția. Subiectul este actual și necesar pentru fiecare creștin din zilele noastre.

„O mare parte din învățătura pe care o primim în biserici despre relații este cea de genul: „ce trebuie făcut” și „cum să faci”.Totuși, așa cum scria Derek Tidball, „viața creștină nu este un set de coduri de conduită, de morală sau de etică… mai degrabă este ceva care în mod inevitabil rezultă din ceea cecredem”. Important este „de ce-ul” credinței noastre.

Sesiunile despre Bazele Relațiilor Creștine vor încerca să analizeze mai degrabă motivul pentru care ne raportămla oameni în anumite moduri, decât cum arată acest lucru în situații specifice.

Vom analiza care este rolul Trinității, cum ne ajută literatura de înțelepciune din Vechiul Testament la acest capitol, precum și exemplul Domnului Isus din Evanghelia lui Marcu. Vom petrece ceva timp asupra epistolei către Filipeni, înainte de a încheia cu regulile prezentate de Pavel în Efeseni”, explică scopul și misiunea evenimentului organizatorii pe pagina oficială.

Toți doritorii de a cunoaște „Bazele relațiilor creștine” sunt așteptați înperioada, 11-13 decembrie, între orele 18:00-20:30 pe str. Morii,nr. 224, loc. Sfântu Ilie.

Pentru mai multe detalii, folosiți următoarele contacte: scoala@agentiakairos.ro sau 0744 754 457