Provocare de Crăciun: Sfârşeşte anul meditând la Cuvântul lui Dumnezeu

În alergarea nebună pentru pregătirea meselor copioase şi cadouri pentru familie, te provocăm să nu uiți să îţi răsfeţi sufletul cu învățăturile și promisiunile din Cuvântul lui Dumnezeu. 

Obține cea mai nouă Insignă pentru Provocarea de Crăciun de la YouVersion! Aplicația disponibilă pe toate dispozitivele mobile a lansat provocarea sezonului! Atunci când angajamentele de sărbători se amestecă cu rutina de zi cu zi, ai putea fi tentat să nu mai acorzi timp Cuvântului lui Dumnezeu în viața cotidiană. Provocarea noastră de Crăciun te ajută să îți reamintești ce sărbătorim în acest sezon: darul lui Isus, singurul Fiul al lui Dumnezeu. 

Completează orice plan de Crăciun sau Advent până la 31 decembrie și vei câștiga nouă Insignă pentru Provocarea de Crăciun! Alege oricare dintre planurile de Crăciun sau Advent de mai jos sau, dacă citești deja un Plan de Crăciun sau Advent, continuă-l pe acela.

Iată ce poți să descoperi în această perioadă: 

Advent: Domnul vine!
28 de zile
Aceste meditații pentru perioada Adventului de la Thistlebend Ministries sunt concepute pentru familii sau orice om care vrea să își pregătească inima pentru a-L sărbători pe Mesia. Se pune accentul în mod special pe ce înseamnă venirea lui Hristos în viața noastră, azi. Este gândit pentru a începe la 1 decembrie. Fie ca familia voastră să își amintească peste ani și ani, din acest ghid, de dragostea statornică, promisă prin legământ, a Tatălui vostru, pentru fiecare din voi. Începe acest plan ACUM!

Speranța Crăciunului
10 zile
Pentru prea multe persoane, Crăciunul a devenit o lungă listă de sarcini care îi lasă obosiți în așteptarea zilei de 26 Decembrie. În seria aceasta de mesaje, pastorul Rick vrea să te ajute să îți amintești motivul pentru care celebrezi Crăciunul și de ce acesta ar trebui să modifice nu numai modul în care îți petreci vacanțele, cât și restul vieții tale, totodată. Începe acest plan ACUM!

Cântă de bucurie! Numărătoare inversă până la Crăciun
24 de zile
Crăciunul este un timp când noi toți ar trebui să așteptăm intrarea cerului în lumile noastre prăfuite și murdare. Crăciunul este un timp care ne amintește tuturor că miracolele se întâmplă cu adevărat, că rugăciunile, de fapt, primesc răspunsuri și că cerul este la un răspuns distanță de noi. Luând exemplul experiențelor Mariei, ale lui Iosif, ale lui Zaharia și ale Elisabetei, ale păstorilor și ale magilor, aceste meditații studiază semnificația primului Crăciun și în ce mod se intersectează cu viețile noastre astăzi. Începe acest plan ACUM!

Folosește timpul eficient. Profită de tehnologiile moderne și bucură-te de clipe de har în părtășie cu Dumnezeu oriunde ai fi. Fie că ești într-o călătorie mai lungă, aștepți transportul public la stație sau stai la coadă la bancă, petrece timpul cu folos – citește Biblia pe telefonul tău! Descoperă frumusețea Cuvântului lui Dumnezeu oriunde nu te-ai afla. 

Toate planurile despre Crăciun disponibile în limba română pe YouVersion le găsești AICI!