„Privește la Hristos“ – seară specială de tineret la Biserica Emanuel din Viena


Duminică, 16 decembrie, petrece o zi specială la Biserica Baptistă „Emanuel“ din Viena. Tinerii din diasporă se unesc să proclame „Isus Hristos – Cuvântul“ și să provoace românii evanghelici din Viena să se apropie de El, să Îi descopere frumusețea și splendoarea. 

Dimineață, de la ora 10:00, grupul de laudă și închinare al Bisericii Baptiste Bethel Viena conduc timpul de laudă și închinare, iar mesajul prezentat de Daniel Godja ghidează biserica într-o descriere teologică a pasajului din Evanghelia după Ioan 1:1-18  cu tema „Isus Hristos – Cuvântul“. Descoperiți împreună argumentele teologice ale Divinității Domnului Isus și petreceți o dimineață în închinare alături de tinerii de la Bethel. 

La programul de seară, tinerii sunt așteptați la un program special împletit cu închinare, colinde, rugăciune și cuvânt. Închinarea la fel este condusă de tinerii Bisericii Bethel Viena. La mesajul Biblic, Daniel Godja vă provoacă să explorați unul dintre cele mai frumoase pasaje ale Scripturii – Filipeni 2:5-11 cu tema „Privește la Hristos“. 

Asemenea întâlniri în diasporă au o frumusețe aparte. Seara de tineret se va încheia cu o masă de dragoste plină de bunătăți pregătite de gazdă. Dacă sunteți în Viena, nu pierdeți această oportunitate de a vă închina și hrăni sufletul cu cei ce vorbesc aceeași limbă. 

Găsiți locația Bisericii Emanuel Viena pe adresa, Meiselstraße 70a, 1140 Viena.  Dacă nu aveți mașină, ajungeți la destinație cu metroul U3 până la stația „Hütteldorferstraße” sau cu tramvaiul 49 până la aceeași stație – „Wien Hütteldorfer Straße (Reinlgasse)”.  


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home3/stiric/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107